Mann ble kontaktet av kvinne i tog: Da toget stoppet stod betjentene klare på perrongen

15/03/2018 16:45

Anniken Hauge

Utland
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Da togpersonale oppdaget mannen på overvåkningsvideoen, ble politiet straks tilkalt.

En frekk date utviklet seg til en stygg straff for en mann ombord på et tog.

Shane Brennan fra Wollongong i Sydney, Australia ble kontaktet av en kvinne på togperrongen en tidlig morgen 14. desember i fjor. - Vil du ha sex med meg? spurte kvinnen, og umiddelbart sa Shane Brennan pent nei takk til det frekke tilbudet, skriver Metro. 

Men ombord på toget begynte kvinnen å ta på seg selv og masturbere på toget, og da det ikke var noen andre ombord i toget, sa Shane Brennan at hun gjerne kunne utføre oralsex på ham.

- Hun var jo tydeligvis kåt og helt med på det, sier Shane Brennan under et rettsmøte.

Kvinne forlanget ikke noen penger og var helt og aldeles villig til å kose med Shane Brennan under togturen, men slik så ikke togpersonalet situasjonen.

For selv om Shane Brennan nøt stunden med den fremmede kvinnen, så ble hele affæren filmet på overvåkningskamera.

Derfor stod politimenn klare til å ta imot mannen på togstasjonen, hvor de spurte ham ut om togturen. I tillegg til videoovervåkningen hadde togpersonale sett mannens nakne kjønnsdeler fra perrongen, og senere fant de en mengde væske i setet mannen hadde sittet i.

Politimennene stod klare til å pågribe Shane Brennan, da toget stoppet på stasjonen. Foto: Shane Brennan

Shane Brennan påstod at han hadde sølt cola, men da han ble konfrontert med videoovervåkningen, endret han forklaringen sin.

- Jeg fikk en blowjob ombord på toget, og brukte colaen til å vaske penis etterpå, sa han til politibetjentene.

Betjentene fikk også tak i kvinnen, som kunne bekrefte mannens historie.

Men selv om den seksuelle akten var helt og aldeles frivillig mellem de to partene så ble Shane Brennan altså siktet for ugjerningen, hvilket ble til en siktelse for krenkende atferd og bluferdighetskrenkelse.

- Det er en grense for hvordan man kan oppføre seg i offentligheten, og du trådt grundig over den, sa dommer Mark Douglass i retten.

Derfor ble den litt for kåte togpassasjeren siktet for offentlig uorden, og er nå blitt dømt til en betinget bot tilsvarende 3.300 kroner, hvor han må oppføre seg ordentligt neste år.  

Det fremgår ikke av rettsdokumentene om kvinnen også ble siktet i saken.