Mann gjemte ”overraskelse” i søsterens bryllupskake: Gjestene ble høye på alt annet enn kjærlighet

28/03/2022 10:41

Emma Sletta

Utland
Foto: Tiktok
Foto: Tiktok
Gjestene på bryllupsfesten ble høye på alt annet enn kjærlighet da brudens bror bestemte seg for å skjule en overraskelse i kaken.

29 år gamle Alvaro Rodriguez, fra Santiago i Chile, lagde kaken til søsterens bryllup da hun skulle gifte seg i februar. Her valgte han å skjule en liten overraskelse inne i kaken. 

Det var cannabis i kaken. 

Det er det LADbible som skriver.

Han har selv delt en video på sosiale medier TikTok der han forteller historien. Denne videoen har tittelen: 'Tilbakekomsten av den magiske brownie 2.0'.

Alvaro brukte mer enn 20 timer på å lage og dekorere kaken, som var dekket av hvit glasur og blomster. Derfor så det først ut til å være en vanlig, men vakker bryllupskake.

Imidlertid hadde han gjort gjestene oppmerksomme på at en del av kaken tilbød mer enn bare sukker, da det var cannabis i den. Det er både ulovlig å produsere og konsumere offentlig i Chile, men i private sammenhenger er det lovlig.

Alvaro forklarte at inspirasjonen til kaken kom etter at han og søsteren prøvde det han kaller «magiske brownies». Da de gjorde det, oppdaget de at det hadde en "veldig morsom" effekt.

Han sa at han «ikke tenkte på det to ganger» da søsteren ba ham legge til den hemmelige ingrediensen i en tredjedel av kaken. Han forklarte også at denne delen av kaken tok ham 'to timer og var ganske enkel'.

"Jeg la det til med smøret fra dagen før, og da brownie ble satt, satte jeg det sammen med de andre nivåene av sjokolade ganache, og voila," forklarte han.

Han gjorde det også klart at den spesielle delen av kaken ble skilt fra de andre delene av kaken. Videre ble det servert bare til voksne. Han uttrykte også at cannabisbruk «bør normaliseres litt mer – både i kulinariske og medisinske termer».

Alvaro sa at den 'morsomste reaksjonen' kom fra tanten hans, som hadde lidd av ryggsmerter før bryllupsfesten og før hun fikk seg et stykke av den 'magiske kaken'.

"Jeg husker at ryggen hennes gjorde vondt og to timer etter å ha spist kake, forsvant smerten hennes og hun danset som en tenåring. Cannabis har en utrolig effekt på dem som kanskje trenger et alternativ – både for fysisk og psykisk helse,” sier han.

Kaken viste seg å være en stor hit på TikTok, hvor han en bruker har skrevet at han vil gjøre det samme for bryllupet sitt.