Mann prøvde å voldta kvinne foran barna hennes: Da skar hun av penisen hans

03/11/2017 13:30

Anniken Hauge

Utland
Det er ikke første gang kvinnen har blitt utsatt for voldtekt. Men denne gangen tok hun dog saken i egne hender, og er nå anklaget for drapsforsøk.

En indisk kvinne er nå anklaget for mordforsøk, etter hun skar av mannens penis med en kjøkkenkniv da han prøvde å voldta henne.

Kvinnen hvis navn er ukjent, har fortalt til indisk politi at hun der og da ikke så andre muligheter enn å skjære av mannens penis. Kvinnens mann ved navn R. Ravinder, hadde kommet hjem full etter en tur på bar, hvorpå han tvang kona til å ha sex med ham. Det skriver Daily Mail.

Det er ikke første gang Ravinder voldtar en kvinne. Han skal angivelig ha voldtatt kona si opp til flere ganger tidligere. Årsaken til at kvinnen denne gangen valgte å mer drastiske midler i bruk og skjære av mannens penis, skyldes at Ravinder valgte å utføre den ufrivillige sexakten foran parets barn, hvilket ble for mye for den stakkars kvinnen.

Selv om hun skar av mannens penis i selvforsvar, har indisk anklagemyndighet nå valgt å anklage kvinnen for mord.

Ravinder ligger innlagt på sykehus, hvor han prøver å komme seg etter det påståtte drapsforsøket. Det er enda uvisst om legene har vært i stand til å sy på igjen den avskårede penisen.

Det er enda ikke bestemt hvorvidt kvinnens egne anklager mot Ravinders mange voldtektsforsøk vil bli fulgt opp. 

En annen mann var også svært uheldig med junior. Hans penis ble nemlig sagd av med sirkelsag i en forferdelig ulykke.