Mann siktet for drap: Saget venns bein av

22/02/2022 13:15

Emma

Utland
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Politiet etterforsker nå den bisarre saken.

En mistenkt mann er siktet for drap etter at han angivelig saget av en del av vennens ben som en del av en avtalt «ordning».

36 år gamle John Yalu skal ha brukt en sirkelsag for å amputere beinet til en 66 år gammel mann i Fitzgerald Park i Innisfail, nord i Queensland, Australia.

Forbipasserende fant den skadde mannen en halvtime etter hendelsen og varslet politiet, men mannen døde av skadene.

Overbetjent Gary Hunter sa, ifølge Metro

– Politiet vil påstå at disse to personene var kjent for hverandre.  Dette forholdet er en del av våre undersøkelser. Politiet mener også det var en ordning mellom de to personene for benamputasjon. Vi kan si at dette ikke var et uprovosert angrep.

Detektiver tror mennene kjørte til parken sammen før 4am og satt under et tre.

Omtrent 20 minutter senere kuttet den yngre mannen angivelig av den eldre mannens ben under kneet ved hjelp av en batteridrevet sag før han hjalp ham tilbake i bilen og gikk bort.

I går fant politiet ham på en eiendom i Innisfail og siktet ham for ett drap.

Han skulle møte i retten i dag. Detektiver ga ikke ytterligere detaljer om arten av den påståtte "ordningen".

"I løpet av mine 34 år som politimann har jeg aldri opplevd en situasjon som vi blir presentert for her i dag," la Gary Hunter til.

Offerets ødelagte familie blir støttet av offiserer som appellerer til alle med informasjon eller andre gjenstander som CCTV-opptak for å hjelpe politiet i etterforskningen.

 

 

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.