Mann tilstår å ha drept ekskjæresten sin under direktesending før han myrdet ekskona

15/12/2021 11:06

Emma Sletta

Utland
Foto: Facebook
Foto: Facebook
I direktesendingen på Facebook innrømmer den 44 år gamle mannen drapet på ekskjæresten, hvoretter han myrder sin ekskone.

Rajaee Shareef Black, 44, innrømmet på en direktesending på Facebook at han sto bak drapet på ekskjæresten Tara Labang mens han sto utenfor ekskona Wendy Natalies hjem i Columbia.

I de urovekkende opptakene avslører Rajaee at han også planlegger å drepe sin ekskone. 

Det skriver Ladbible.

"Jeg gjorde bare noe sprøtt," sa han.

"Jeg skjøt nettopp ekskjæresten min i hodet. Det føltes som en drøm. Jeg trodde aldri jeg skulle være den fyren."

Han forklarte også at han var rasende over en rekke saker med hensyn til varetekt av begge kvinnene. Han sa da at han ikke kunne havne i fengsel.

"Personen som virkelig startet depresjonen min, og alt dette er min ekskone," sa han også.

"Så hun er den neste. Og så skal jeg avslutte meg selv. Men jeg vil bare si dette til folk: Ikke lek med folks følelser, mann. Ikke lyv for disse mennene."

«Her er ekskona mi», sa han stille før direktesendingen på Facebook ble avsluttet.

Politiet i Colombia har kunngjort at han skjøt sin ekskone Wendy Natalie kort tid senere, hvoretter han vendte pistolen mot seg selv.

Parets to barn ble funnet uskadd inne i 44 år gamle Rajaees BMW, som sto parkert utenfor boligblokken der Wendy bodde.

Howard County Police etterforsker et mistenkt drap og selvmord som skjedde i en bolig i blokk 7300 på Eden Brook Drive i Columbia like etter klokken 14.m. Politiet ble tilkalt til området etter meldinger om skuddveksling og fant to voksne døde av skuddskader, sier Howard County-politiet i en uttalelse.

– Barna er plassert i trygge omgivelser og var ikke vitne til hendelsen. Politiet frigir ikke barnas navn, kjønn eller alder på grunn av deres privatliv. Etterforskere mener Rajaee Black kom til Columbia etter å ha begått et drap kort tid tidligere i Baltimore», heter det i en oppdatering.

Baltimore-politiet identifiserte Rajaees ekskjæreste Tara Labang mandag morgen.