Mannen hadde alvorlige magesmerter: Plutselig trakk han dette ut av rumpa

01/10/2020 13:49

Emma

Utland
En 34 år gammel mann hadde lenge sittet med magesmerter, men han hadde ingen anelse om hva årsaken til det var. Da han gikk på toalettet på et tidspunkt, følte han imidlertid noe rart mellom beina, og det ga ham et stort sjokk.

Den 34 år gamle thai, Duangchan Dachyodde, hadde lidd av alvorlige magesmerter i noe tid. Han valgte derfor å gå på toalettet, men kort tid etter at han hadde sat seg, følte han noe mot huden.

Han så deretter mellom beina og så en lang gul orm som svulmet helt ned til vannet på toalettet. Den 34 år gamle Duangchan fløy opp fra toalettet i ren skrekk, og her fant han ut at den gule ormen kom fra hans anus.

Fem meter lang slange

Duangchan grep den gule ormen og begynte å trekke den ut av baken. Forståelig nok ble thaien veldig overrasket fordi han fortsatte å trekke og det fortsatte å være flere ormer.

 

Til slutt kom den siste delen ut, og duangchan klarte dermed å fjerne den fem meter lange bendelorm fra endetarmen.

"Jeg kunne ikke forstå hvor lang den var. Jeg fortsatte å dra, men det bare fortsatte. Da jeg endelig fikk ut ormen, målte jeg den og den var fem meter lang, sier den 34 år gamle thai-åringen, ifølge Ladbible.com.

Det er sannsynligvis flere

Duangchan tok den lange bendelorm ned til et sykehus, hvor de fik identificeret den. De forklarte ham at det hadde kommet fra det faktum at han hadde spist rått kjøtt. Det var mest sannynelig for Duangchan som hans favoritt rett er "Key Neua" som er en krydret rå biff salat som er populær i spesielle deler av Thailand.

Legene mener det må ha vært egg fra bendelorm i kjøttet som Duangchan hadde spist. Legene kunne også gi Duangchan dårlige nyheter som de trodde det ville mest sannsynlig være flere bendelorm i tarmene.