Mannen var helt blek i hodet da han kikket på telefonen under middagen: 'Aldri har hjertet mitt banket raskere'

19/11/2020 11:02

Emma

Utland
En mann i femtiårene hadde blitt helt blek i ansiktet da han "kom tilbake" til middag etter å ha tatt en titt på telefonen sin.

En mann i femtiårene fra Varde kommune opplevde alt Lotto-spillerne drømmer om forrige lørdag da han vant en million. Mannen satt midt i en middag med gode venner da han, etter Lotto-trekningen, snek seg på telefonen og så at det hadde vært en e-post fra Danske Spil.

"Jeg trodde det var en melding om 50-tallet jeg vanligvis vinner. Men så var det en 1 tall og mange nuller. Aldri har hjertet mitt slått så fort. Jeg ristet nesten hele kroppen min, sa mannen til Danske Spil.

"De andre kunne se at jeg var helt blek, så det bare fløy ut av meg: Jeg har vunnet en million."

Den nybakte millionæren vant på millionairegarantien fra Lotto, hvor du blir millionær selv om du har 0 rett.

" Du kan trygt si at atmosfæren til middagen økte noen få slag, og vi hadde også noen ekstra drinker. Det var gøy å sitte og snakke om hva du kan bruke alle disse pengene på, sier millionær No 3737."

De må brukes fornuftig

Mannen understreker imidlertid at pengene hovedsakelig skal brukes klokt.

"Min kone og jeg har en alder hvor det vil være smart å ha noe satt til side for en stund når vi pensjonerer oss. Derfor vil vi tenke nøye gjennom hvordan vi skal bruke gevinsten. Men vi har to voksne barn som vi virkelig ønsker å dele noen erfaringer med. Så i stedet for å få penger i hånden, vil vi heller bruke det med dem. Dette er erfaringene du husker i det lange løp."

Paret delte bare nyheten om seieren med sine barn og så vennene som var på besøk den kvelden.

"Vi har besluttet å ikke oppgi pengene til andre familiemedlemmer på dette tidspunktet. Vi vil ikke at det skal skape uenighet eller misunnelse. Kanskje vi vil si dette i mange år når pengene er godt brukt. Men for nå holder vi det som en liten hemmelighet."

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.