Mannens penis satt fast i håndvekt: Brannmenn måtte bruke 3 timer på å få den fri

01/10/2020 16:30

Emma Sletta

Utland
Verdens verste treningsbesøk fant sted på fredag og betydde at en mann måtte tilbringe tre timer på sykehus mens brannmenn prøvde å få ut penisen hans.

Noen mennesker bare elsker å gå til gym og løfte jern.

I Tyskland har imidlertid en mannlig mosjonær latt sin vektløfting glede ta over.

I alle fall har hans kjærlighet til styrketrening resultert i en smertefull og ikke minst ekstremt pinlig opplevelse for den (heldigvis) ukjente mannen.

Hendelsen fant sted fredag morgen på et treningssenter i byen Worms, Tyskland, da de var i ferd med å trene med manualer.

Det er ikke kjent hva som gikk gjennom hodet på mannen, men av udiskutable grunner valgte den trykkende fitness fyren å stikke penisen inn i hullet på en to 1/2 kilo vektplate.

Og selv om kalorius var i stand til å komme inn i hull, var det plutselig ikke i stand til å komme seg ut igjen.

Dette resulterte i at mannen måtte tilstå gympersonalet, som ikke våget å røre verken metallplaten ellermanndommen.

I stedet ringte personalet en ambulanse, som tok mannen til nærmeste sykehus.

Men som om historien ikke var pinlig nok, ble det vurdert her at den massive jernringen ikke hadde de nødvendige verktøyene for å overvinne den massive jernringen.

Som et resultat ringte sykehuspersonalet det lokale brannvesenet, som sannsynligvis heller ville ha slukket flere branner enn å ta vare på den hensynsløse pikken.

Likevel startet brannmennene og måtte kjempe i tre timer før de skilte den massive skalaen fra hverandre med flere verktøy.

Deretter klarte brannmennene ikke å gjenopprette og postet et bilde på Facebook av den splintrede vektskiven.

I en tekst til bildet kalte de hendelsen en "nysgjerrig treningsulykke".

Brannvesenet ble tilkalt til sykehuset i Worms. Her hadde en person en svært følsom kroppsdelklemt i hullet på en 2,5 kilo dumbbell plate. Ved hjelp av en sirkelsag, en jitter og en hydraulisk redningsenhet, separerte vi vekten etter tre timer, leser innlegget, før brannvesenet avsluttes med det ekstremt viktige anropet:

- Ikke gjør noe sånt!

Jeg lurer på om den uheldige fitness profesjonell har lært av hans feil.