Mannens snabel kan aldri fungere igjen: Kjæresten fylte den med isolasjonsskum

24/01/2022 11:02

Emma

Utland
Foto: Privat
Foto: Privat
En amerikansk mann endte opp i en forferdelig situasjon da partneren ved et uhell fylte urinrøret og blæren hans med isolasjonsskum.

En amerikansk manns penis kan ha blitt ødelagt for alltid etter at partneren hans ved et uhell sprøjtet isolasjonsskum i mannens penis.

Den merkelige "ulykken" skjedde fordi den uheldige mannen lider av impotens og derfor har forsøkt å stikke ulike gjenstander inn i penisen for å opprettholde ereksjonen under sex - inkludert røret til en sprøytekanne med isolerende skum.

Hvordan mannen hadde trodd at det ville fungere, rapporterer ikke historien, men The Daily Mail skriver atmannens partner ved et uhell trykket på boksen, og mannens penis ble dermed fylt med det bredere skummet, som vanligvis brukes til å isolere hus.

Hendelsen er publisert i et medisinsk tidsskrift- og det er her beskrevet at både mannens penis og blære var fylt med store biter på opptil 10 centimeter av det stive skummet.

I tillegg står det at mannen utrolig nok ventet hele tre uker på å oppsøke profesjonell hjelp, og han gjorde det bare fordi det nå gjorde så vondt at han ikke kunne urinere og fordi han begynte å ha blod i urinen.

Heldigvis hadde sykehuset hjelp, og legene klarte å fjerne skummet fra mannens blære under operasjonen, men dessverre var skummet i penis ikke så lett å fjerne, og kirurgene måtte derfor kutte et gap mellom mannens skrot og anusen, som han midlertidig kunne bruke til å urinere ut av.

Foto: Privat

Legene prøvde deretter flere runder for å fjerne skummet ved å trekke det ut gjennom urinrøret - om enn uten å lykkes. De endte derfor opp med å fjerne skummet gjennom det nye gapet mellom mannens pungen og anusen, og han venter nå på å bli godkjent for videre operasjoner for å lukke gapet og forhåpentligvis gjøre penisen hans "normal" igjen.

Mannen må imidlertid først bestå en psykologisk undersøkelse, og det er også nevnt i tidsskriftet at før operasjonen må han finne et "stabilt bomiljø", siden han for tiden er hjemløs.

Daily Mail skriver at det ikke er uvanlig at akuttmottaket opplever personer med gjenstander i penis og urinrør, og at tidligere tilfeller inkluderer eksempler som sugerør, bomullsknopper, ledninger eller batterier. Et eksempel er den 15 år gamle tenåringen, som nylig ble innlagt på sykehus for å prøve å måle innsiden av penis med en USB-kabel.

Legene har også uttalt at folk som kommer inn med dette "problemet" ofte har vært der før med samme problem, og at dette ofte skyldes psykiske problemer, og det er også grunnen til at den aktuelle mannen må gå gjennom en psykologisk undersøkelse for å bli godkjent til operasjon.

 

 

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.