Marie trodde hun var ferdig med ekskjæresten sin - men så hørte hun lyder fra loftet

privatfoto

Marie trodde ikke hun ville se mer av ekskjæresten sin. Men der tok hun feil.

28 år gamle Marie Wright var overbevist om at hun var ferdig med å se mer av sin eks-kjæreste, 27 år gamle Alexander Cooper, etter at hun ba ham flytte ut.

De hadde vært sammen i fem måneder, og da han flyttet inn midlertidig førte det til endringer som tvang Marie Wright til å slå opp med ham og be ham finne et annet sted å bo.

Les også

Seks vitenskapelige grunner: Hvorfor du bør sove naken

Han nektet i utgangspunktet, men etter noen uker klarte Marie å få ham ut.

Her trodde Marie at det var slutten på forholdet, men etter at han hadde flyttet ut, oppdaget hun at mat manglet fra kjøleskapet og at toalettpapir begynte å forsvinne.

I første omgang tenkte hun ikke mere over det, men da hun oppdaget fettete fingre på luken på loftet, ble hun urolig.

Hun bestemte seg for å sjekke loftet, og her fant hun en sovepose, tepper, toalettpapir og mat som kom fra kjøleskapet hennes.

Ekskjæresten hennes hadde ikke flyttet ut. I stedet hadde han flyttet inn på loftet, hvor han kunne spionere på Marie gjennom en liten sprekk i gulvet.

Les også

Rick brøt sammen da han så beskjeden fra kelneren

«Jeg følte meg kvalm da jeg fant ut at det var han som bodde på loftet. Det var som en skrekkfilm. Jeg trodde jeg kjente ham, men det gjorde jeg ikke,» forteller Wright ifølge Mirror.

Hun ringte ekskjæresten og ba ham om aldri å dukke opp igjen, men noen dager senere snek han seg tilbake til loftet og bodde der i flere uker.

Marie vekket igjen mistanke og ringte politiet, som pågrep Alexander Cooper.

Politiet siktet ham for bedrageri og tyveri, og i juli dømte retten i Sheffield i England Cooper til 16 måneder i fengsel.

”Jeg kommer definitivt til å være mer forsiktig fremover når jeg møter en ny fyr. Jeg var usikker på hva jeg skulle tro når det foregikk, og det gjør jeg fortsatt, men det er fint at han nå sitter i fengsel», sier Wrigt til Mirror.

Les også

Ingen på bussen reiste seg for mann i rullestol: Så fikk sjåføren en idé