Megan avslører det brutale budskapet hennes 91 år gamle bestefar sendte henne

25/11/2021 14:56

Emma Sletta

Utland
Foto: Tiktok
Foto: Tiktok
Megan har delt de hudløst ærlige tekstmeldingene hun har mottatt fra bestefaren sin, med sine følgere, og ikke overraskende har det blitt en hit.

En kvinne har delt noen av de brutale meldingene som ble sendt fra hennes 91 år gamle bestefar - og han er ærlig.

Du kan lese noen av dem nedenfor:

Megan Elizabeth, eller @meganelizabeth1016, som hun kalles på TikTok, har delt et utvalg av noen av bestefarens mest hardtslående meldinger, inkludert en der han advarer henne om at hun står i fare for å dø alene.

Til TikTok-videoen skriver Meghan: 

"Det er slik det er å skrive med min 91 år gamle bestefar," hvoretter videoen kutter til en tekst der bestefaren skriver at han har lest en artikkel som sa at du mest sannsynlig dør alene hvis du ikke har funnet din livspartner før du fylder 29 år.

"Bursdagen din er om tre måneder, så jeg ville bare nevne det. Klem bestefar», skriver han.

Som svar skriver Meghan tilbake en rask takk, hvoretter hun spør hva annet han har å si.

"Meghan, det er bestefar igjen. Jeg håper du holder vekten du mistet. Husk at hjertesykdom går i familien. Vakreste hilsener fra bestefar."

En tredje tekstmelding lyder:

"Hei Megan, dette er bestefaren din. Jeg håper du ikke drikker for mye. Jeg så på nyhetene at alkoholsalget er stigende fordi dere tusenårene er deprimerte. Elsker deg alltid, bestefar."

Ikke overraskende har videoene hennes blitt godt mottatt av følgerne hennes, som absolutt elsker deres små interaksjoner, som selvfølgelig også har kastet noen kommentarer av.

"Jeg kan se at du er bestefars favoritt akkurat nå," skriver en.

"Nurh, han tenker på deg hele tiden - så søt," legger en annen til.

"Beklager, men dette er morsomt og søtt på samme tid," kommer en tredje.

Megan har bekreftet i kommentarfeltet at hun ikke alltid blir fornærmet av bestefars tekstmeldinger fordi de er bestevenner.