Mor ber datteren om ikke å hilse på den "skitne syklisten" - svaret hans er strålende

02/09/2021 11:53

Emma Sletta

Utland
privatfoto
privatfoto
Biker Luc ga et genialt svar på sosiale medier da kvinnen ba datteren om å gå vek fra han.

Motorsyklist og far Luc Perreault kjørte sin mors motorsykkel da han gikk inn i Tim Hortons restaurant for en pause.

Da han parkerte motorsykkelen, var det en liten jente som vinket til ham og sa hei. Luc hilste tilbake.

Men jentas mor trakk henne bort og sa:

"Vi snakker ikke med skitne syklister." Luc ble berørt av situasjonen og bestemte seg for å legge ut et svar på Facebook.

"Til familien i den røde bilen utenfor Tim Hortons i dag."

"Ja, jeg er en mann på 127 kilo som har mange tatoveringer og sykler en mtorsykkel, jeg er sveiser, jeg er høylytt, jeg drikker øl, jeg sverger og jeg kan se ut som om jeg ville fortære sjelen din hvis du ga meg feil utseende."

"Det du ikke vet er at jeg har vært lykkelig gift i 11 år, barna mine kaller meg pappa, jeg har en universitetsutdanning, moren min er stolt av meg og forteller alle hvor heldig hun er som har en fantastisk sønn, mine nieser og nevøer er alltid glade for å se onkelen deres Luc, og da datteren min brakk armen,  Jeg gråt mer enn henne. Jeg leste bøker, hjalp folk, gjorde alt jeg kan for å støtte veteranene våre, og jeg gråt da jeg så Armageddon.

"Så neste gang jeg smiler og hilser datteren din og du trekker på armen hennes og sier "Vi snakker ikke med skitne syklister", husk at du såret følelsene mine. Og husk at denne "skitne syklisten" ville være den første personen som løp inn i det brennende huset ditt og reddet datterens gullfisk slik at hun ikke måtte være trist."

Siden Luc Perreault delte innlegget sitt på Facebook, har det fått mange likes og delinger.

 

 

Læs også:

Fant en gammel matboks fra 1951 på loftet: Fikk sjokk da den ble åpnet Da et ektepar kjøpte en eldre bolig, bestemte de seg for at huset skulle renoveres. Under renoveringen fant de to matbokser, som var klemt fast under loftet i kjelleren. Innholdet i matboksene sjokkerte dem.