Mor drept av snikmordere: Utga seg for å være hennes datter

07/02/2021 12:25

Emma Sletta

Utland
En mor reddet datterens liv da hun lot som hun var datteren sin for snikmordere. Snikmorderne hadde til og med blitt ansatt av offerets egen bror.

En mor fra Louisiana har blitt skutt av en morder som ble ansatt av hennes egen bror, som er anklaget for å ha voldtatt datteren for å drepe datteren sin. Moren klarte å redde datteren ved å utgi seg for å være datteren sin.

34 år gamle Brittany Cormier ble funnet skutt i hjel i sitt hjem i Montegut 13. Hennes 37 år gamle nabo Hope Nettleton, som var på besøk på tidspunktet for lovbruddet, ble også funnet død. Det er det Timothy Soignet fra det lokale politiet sier.

Etterforskerne vendte raskt fokuset mot Brittany Cormiers bror, 35 år gamle Beaux Cormier, en dømt seksualforbryter som har blitt anklaget for å ha voldtatt Brittanys datter. New York Post skriver.

Han er nå anklaget for å ha ansatt to venner for å drepe jenta - og for å ha bidratt til å overvåke jenta. Videre skal han ha vært en del av den første handlingen selv, som imidlertid ble avbrutt.

Da de to snikmorderne slo til 13. januar, utga Brittany Cormier seg for å være datteren hennes mens både datteren og stedatteren gjemte seg i et skap. Lokalt politi har anmeldt dette til media Advokaten.

"Brittany Cormier ble myrdet som følge av å fortelle gjerningsmannen at hun faktisk var voldtektsofferet, som sannsynligvis reddet livet til selve voldtektsmannen," sa Timothy Soignet i en uttalelse.

Hope Nettleton ble også drept da hun prøvde å ta på seg gjerningsmennene, sa politiet også.

Samantha LeMaire, en venn av de drepte, har sagt at hun var "som en søster" for henne. Hun fortalte også Advokaten at moren ville "gjøre hva som helst for sine barn".

"Men i denne grad? Jeg ville aldri trodd det noensinne ville komme så langt," sa hun, og fulgte opp med:

"Jeg tror hun låste dem inne i skapet for å beskytte dem," sa hun, med henvisning til datteren og stedatteren.

Politiet har bekreftet overfor advokaten at Cormier raskt ble mistenkt for å stå for retten da det var en «ganske solid voldtektssak» mot ham, «som ga motivet».

De medskyldige, 25 år gamle Andrew Eskine og 22 år gamle Dalvin Wilson, har angivelig innrømmet at de ble ansatt for å drepe henne. Alle tre har nå blitt holdt på $ 2 millioner kausjon. Alle tre er siktet for drap.

"Dødsstraff er definitivt på bordet," sa statsadvokat Joe Waitz Jr.

Beaux Cormier, som allerede er en dømt seksualforbryter, står også overfor en voldtektssiktelse for det påståtte angrepet på sin niese, har politiet sagt.