Mor drepte sine tre døtre: Deler hjerteskjærende budskap i retten

10/07/2024 15:00

Emma

Utland
Foto: Privat/Facebook
Foto: Privat/Facebook
En mor, som myrdede sine tre døtre med en pute, har delt en følelsesladet beskjed i retten.

I 2021 hadde 41 år gamle Lauren Dickason og familien nettopp flyttet fra Sør-Afrika til New Zealand for å starte et nytt liv da tragedien rammet dem.

Her myrdede moren sine toårige tvilling døtre Maya og Karla og deres seksårige søster Liané.

Hun ble funnet skyldig i drapene på barna i august i fjor ved å kvele dem med puter i familiens hjem i Timaru, New Zealand.

Moren la dem deretter i sengen før hun prøvde å ta sitt eget liv.

Hun innrømmet å ha drept jentene, men erklærte seg ikke skyldig i drap med forklaringen om at hun led av fødselsdepresjon.

Hun ble dømt til 18 år på en psykiatrisk avdeling.

Artikkelen fortsetter under bilde...

Foto: Privat/Facebook

Og her under straffeutmålingen snakket moren.

Det skriver det australske medie News.com.

- Jeg elsket Liané, Maya og Karla av hele mitt hjerte. Ingen unnskyldning vil noen gang være nok, og ordene vil nok føles tomme for mange, sier hun.

Jeg vil at folk skal vite at jentene våre ga meg så mye glede og var midtpunktet i livet mitt. Jeg er forferdet over mine handlinger, og smerten, stresset og traumene jeg har påført alle de som elsket dem. Som mange andre savner jeg dem hver eneste dag.

Dommeren avgjorde at den 41 år gamle moren hadde slitt med sin mentale helse det meste av livet og hadde blitt diagnostisert med alvorlig depresjon i tenårene.

Imidlertid ble hennes mentale helse forverret etter fødselen av døtrene hennes.

I månedene før drapene begynte Lauren Dickason å ha tvangstanker om å skade barna.

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.