Mor fant sin 2 år gamle datter frosset ihjel på terrassen: Faren hadde sovnet

06/02/2018 17:15

Anniken Hauge

Utland
Fredag mistet toåringen Wynter Parker livet etter hun hadde gått ut på familiens kalde terrasse i den amerikanske stat Ohio, mens faren henne lå og sov inne i leiligheten.

Den toårige jenta Wynter Parker mistet fredag ettermiddag livet etter å ha gått ut på familiens terrasse i bitende kulde alene. Ifølge politiet lå faren og sov inne i leiligheten.

Myndighetene har opplyst at jentas mor kom tilbake til leiligheten etter et par timer og fant datteren livløs på den kalde terrassen.

Det skriver amerikanske New York Post.

Den sjokkerende moren ringte ifølge lokalmediet The Akron Beacon Journal til alarmsentralen etter å ha funnet datteren ute i kulden.  Da hun kom gjennom, skrek hun i telefonen: ‘Hun er fryst’.

Wynter Parker ble fraktet til sykehuset, men den lille jentas liv sto dessverre ikke til å redde. Moren skal ha forklart alarmsentralen at hun ikke ante hvor lenge den lille jenta hadde opphold seg ute i vinterkulden.  

Det er blitt beskrevet hvordan den desperate moren skrek i telefonen og spurte hvor det ble av hjelpen. Moren ble instruert i å utøve førstehjelp på datteren sin. 

Moren hadde etterlatt datteren alene hos faren i familiens leilighet et par timer. Men faren, som ifølge myndighetene jobber om natten, hadde ikke klart å holde seg våken og derfor heller ikke holdt øye med datteren som snek seg ut døren til terrassen.

Ingen er foreløpig siktet i saken om jentas dødsfall som fortsatt er under etterforskning. Det avventes fortsatt resultater fra obduksjonen som ble utført mandag. På terrassen utenfor familiens leilighet blir Wynter Parker nå minnet med kosedyr.

Temperaturerne i området rundt familiens hjem nådde fredag et godt stykke under frysepunktet og ble målt til å ligge mellom 7 og 11 minusgrader.

 

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.