Mor finner 4-årig sønn med blodige merker overalt - så forteller en pedagog hva som skjedde

08/09/2017 12:15

Anniken Hauge

Utland
Amerikanske Aubrey Bridges lille søn Mason kom hjem fra barnehagen med masse sår i hodebunnen. Da moren fant ut hva som hadde skjedd, ble hun rasende.

Den amerikanske moren Aubrey Bridges ble møtt av et vemmelig syn da hun hentet sønnen sin Mason i barnehagen i forrige måned.

Den lille gutten hadde nemlig mange blodige merker rundt omkring over hele kroppen. Aubrey Bridges talte 14 merker totalt, som tydeligvis klødde og plaget sønnen.

Det skriver det lokale medie Fox 8.

Det viste seg senere at det tilsynelatende var masse loppebitt som plaget gutten.

En talsmann fra barnehagen Childcare Network on South Sellars Mill Road skal ha forklart hvordan loppene sannsynligvis hadde kommet fra naboens hund og inn på lekeplassen i barnehagen. Da personalet oppdaget det, skal de ha sprayet området, holdt barna inne og gitt foreldrene beskjed.

Da Aubrey Bridges konfronterte barnehagen, hevdet hun dog at beskjeden var at de ikke var sikre på hva som hadde skjedd. En av sønnens pedagoger ga henne dog et annet svar: 

- Vi gikk utenfor og hun sag: det er ikke maurbitt, det er loppebitt, og vi fikk vite at vi ville få problemer hvis vi fortalte det, men jeg synes du skulle vite det. Jeg er rasende og så sint over at jeg ble løyet for, sier Aubrey Bridges til Fox 8.

En uke senere skal foreldrene ha mottat en mail hvor de ble informert om hendelsen. I mellomtiden hadde Aubrey Bridges skrevet med pedagogen om at det fortsatt var et problem.

Mason ble ifølge moren syk etter de mange insektsbittene:

- Mason har utviklet en allergisk reaksjon mot loppebitt. Han fikk feber, hostet og begynte å hvese veldig mye. Det utviklet seg blemmer i munnen hans, som måtte dreneres flere ganger daglig. Han måtte behandles for pusteproblemer, og sønnen har aldri måttet ha noe slikt i hele sitt liv, skriver Aubrey Bridges i et innlegg på Facebook, hvor hun advarer andre foreldre.

Kommunens direktør for arbeidsmiljø opplyser til Fox 8 at de opprinnelig mottok rapporter om lopper både inne og ute. De skal dog kun ha funnet dem ute.

En talsmann for barnehagen har uttalt at de jevnlig sjekker lekeplassen for farer, og aldri bevisst ville utsette barna for bitende insekter. Vedkommende uttalte også at barnas sikkerhet er institusjonens høyeste prioritet. 

Gutt ble bitt 15 ganger i barnehagen - personalet gjorde ingenting