Mor har havnet i motvind på nettet: Oppkrever husleie fra 7 år gammel datter

En mor har havnet i motvind fordi hun krever husleie fra sin 7 år gamle datter

En mors kontroversielle oppdragelse av datteren har satt henne i motvind på nettet. Hun krever at hennes eneste syv år gamle datter vasker toaletter og utfører andre husarbeid for å tjene lommepenger. Men ikke bare det, hun henter husleie fra datteren sin.

Den lille jenta må jobbe hjemme på daglig basis, som hun får betalt med veldig lite penger. Mesteparten av pengene hun får trekkes fra igjen, da de brukes til å gjøre opp husleie og levekostnader.

Les også

Han lærte seg norsk på rekordtid: Nå snakker han det til daglig

I en video hun har delt på TikTok, skryter Felicia Farley av at hun har funnet et ultimate triks for å "lære barn om verdien av penger". I videoen forklarer hun at datteren hver uke får en liste over gjøremål. Hver av disse oppgavene må utføres daglig, og i slutten av uken får hun 7 dollar (ca. 45 kroner).

Men ikke alle pengene hun har lov til å beholde. Moren krever penger til husleie og levekostnader.

– Totalt betaler hun 5 dollar for regninger, og etterlater 2 dollar for at hun skal spare eller bruke, sier hun i videoen, som hun selv har delt på sosiale medier.

Hun deler også en liste over oppgavene hennes syv år gamle datter skal utføre. Blant annet lar hun sin syv år gamle datter rengjøre toalettet, mens hennes tre år gamle barn må fylle skittentøykurven.

Ikke alle har ønsket videoen velkommen og det "gode trikset" som deles av Felicia Farley.

Ifølge Felicia må datteren tidlig lære hvordan verden fungerer og hvordan hun kan bidra til husholdningen gjennom betaling av «mat, vann, strøm og husleie».

Flere sinte foreldre har bombardert henne med kommentarer, hvorav den ene skriver: "Hun er ikke voksen - hun er et barn. Betal dine egne regninger!"

"Ok, men hva skjer hvis hun ikke gjør oppgavene sine? Så ikke gi henne mat?» skriver en annen undrende forelder.

– Selvfølgelig holder jeg ikke tilbake mat eller noe annet fra henne. Pengene går inn på en sparekonto som hun får tilgang til når hun er 18 år. Og hun kan se at hun har tjent alle pengene på egen hånd, svarer Felicia til det ovennevnte.

– Det handler ikke om regningene. Jeg prøver å gi henne et fundament som jeg aldri har hatt, fortsetter hun.