Mor med BH størrelse H: 'Hjelp meg'

07/03/2021 17:50

Emma

Utland
Hun prøver nå å samle inn penger til en brystreduksjon som hun ikke kan håndtere det lenger.

Det blir imidlertid ikke billig for 26 år gamle Kelly Michaud.

Kelly har derfor satt opp en innsamlingsaksjon i håp om at det kan føre til at hun ender opp med å få brystreduksjonen, som hun lenge har ønsket. Hun sier det vil koste henne rundt 50 000 dollar.

Og det er penger hun ikke har. Hun bruker like mye penger på BH-er, noe som gir henne ekstra støtte. Hun sier imidlertid at dette ikke har hjulpet problemet, da hun fortsetter å føle at hennes fysiske helse blir skadet.

Det skriver Mirror.

 

– Jeg har gått 12 kilo, og så endte jeg opp med å bli sendt til fysioterapi, akkurat som jeg begynte å gå i form også. Jeg føler at jeg har prøvd alt, men ingenting har hjulpet."

Kelly opplever ofte at hun har ryggsmerter. Hun håpet at det ville forsvinne da hun endelig mistet litt vekt rundt brystene, men i stedet begynte overflødig hud å tynge, og derfor forsvant smerten ikke.

Hun sier hun har kommet svært nær å reise til Polen for operasjonen. Det ville ha kostet henne rundt 25.000 kroner, blant annet å betale for flybilletter, hotell og drift.

Kelly kom imidlertid til den konklusjon at det var altfor risikabelt, og derfor endte hun opp med å gi henne fordelen av tvilen.

"I prinsippet kunne jeg bare finne kredittkortet og reise til Polen, men det er for risikabelt. Men jeg må gjøre det privat som det er mitt eneste alternativ."

Det er imidlertid ikke bare hennes fysiske helse som har blitt skadet.

Hun har også ofte opplevd at hun får kommentarer om brystene sine, noe hun selvfølgelig ikke vil ha.

"Jeg husker at jeg elsket å løpe. Men det har skjedd før at på skolen har jeg vært ute og løp, og så sitter guttene opp på bakken og kommenterer brystene mine. Det får meg til å føle meg usikker på meg selv, og mest av alt vil jeg dekke dem."

Kelly har imidlertid nå blitt helt overveldet av hvor mange kvinner som har det samme problemet. Hun har mottatt et enormt antall meldinger som sier at de støtter henne.

Hun ønsker nå å fremheve dette problemet. Det er mange kvinner som lider med det samme problemet som Kelly gjør, men ikke mange mennesker ønsker å snakke om det.

Kelly sier dette er fordi de er redde eller skamfulle over det.

" Mange sier at jeg burde være glad for at jeg har stor og de ønsket deres å være like stor. Og til dem kan jeg bare si nei."