Mor med hjerteskjærende advarsel: Mistet den lille gutten hennes

27/07/2020 09:24

Emma Sletta

Utland
En mor advarer andre etter hun mistet sin 18 måneder gamle sønn.

En amerikansk kvinne, ved navn Jenny Bennett, tenker tilbake til tiden da hun måtte utføre hjertelunge redning på den bare 18 måneder gamle sønnen hennes.

Dessverre klarte hun ikke redde sønnenes liv, og hun deler derfor en hjerteskjærende advarsel til andre foreldre slik at de ikke havner i samme situasjon. 

Jenny Bennett sier at hun kom ut og fant sønnen liggende livløs i familiens svømmebasseng. Her utfører hun påfølgende hjertemassasje på sønnen, men klarte aldri å bringe lille Jackson tilbake. 

På grunn av økningen i antall druknede småbarn under koronakrisen – 68 barn under 12 år mistet livet i drukningsulykker i Juni, sammenlignet med 28 barn i fjor – har moren valgt å advare andre foreldre. 

Jenny Bennett forteller at alle dørene var stengt for området med svømmebassenget, men den 18 måneder gamle Jackson klarte allikevel å komme seg over til bassenget. Årsaken til dette var at de hadde en lem i hageporten til hunden deres, og denne lemen var jackson kravlet gjennom. 

Han ville så gjerne i vannet, da det er noe vi ofte gjør som familie. 

«Han elsket å svømme med oss, og han elsket vannet. Vi var veldig stolte av han og vi kalte han for et vann-barn» sa Jenny ifølge DailyStar-media, som deretter forteller om hvordan hun fant ham. 

Øynene hans var åpne og huden var varm

«Jeg løp straks ut til bassenget, og der fant jeg han flytende med ansiktet ned. Jeg løftet han opp. Øynene hans var åpne, huden var varm og han var fremdeles rosa i huden» sier Jenny om den skjebnesvangre dagen og fortsetter:

«Jeg trodde jeg hadde funnet ham i tide. Jeg kunne ikke høre ham puste, og da jeg la hodet på brystet, kunne jeg heler ikke høre en hjerterytme, så da startet jeg med hjertemassasje.» Sier hun. 

Jenny Bennett, som er sykepleier til daglig, har utført hjertemassasje mange ganger før, men aldri på et barn.

Like etter ankom ambulansens redningsmenn og kjørte Jackson til sykehuset. Der lå han på en respirator i fire dager til han ble erklært hjernedød. Familien valgte derfor å donere organene hans. 

I fjor sommer reiste familien til Anchorage, Alaska, hvor de møtte en 4 år gammel gutt som hadde fått Jacksons hjerte.