Mor nesten banket til døde da hun nektet å ha sex med ekskjæreste

22/09/2016 21:30

Anniken Hauge

Utland
32-årige Stephanie har selv valgt å stå frem og vise konsekvenserne av overfallet. Vi advarer om sterke bilder.

Stephanie Littlewood Ble nesten slått i hjel, fordi hun ikke ville ha sex med ekskjæresten sin.

Den 32-årige moren fra Leeds i England har valgt å offentliggjøre bildene av seg selv, som ble tatt etter hun ble slått bevisstløs i april i år. Ekskjæresten har nettopp blitt dømt til 16 måneders fengsel, skriver Daily Mail

(Artikkelen fortsetter under bildene)

 

 

Den 24-årige ekskjæresten var full og hysterisk, da hun takket nei til tilbudet hans om sex. Han dyttet henne ned på sengen, før han slo henne 40 til 50 ganger.

- Han var i et ondt humør hele kvelden og ville ha sex med meg, men fordi jeg avviste ham ble han sinna og aggressiv, forklarer den 32-årige moren i et innlegg på Facebook.

Sekunder senere grep han tak i henne og kastet henne ned på gulvet ved anklene.

Tre av tennene hennes ble slått ut, kjeven knakk og det ene øyet hovnet opp til dobbel størrelse.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

- Han fortsatte å slå den venstre siden av ansiktet mitt, brakk kjeven min og slo ut tre tenner (inkludert en jeksel), og splittet også den ene fortannen min, forteller Stephanie Littlewood.

Til slutt lå hun bevisstløs på gulvet, mens den rasende ekskjæresten fortsatte å slå.

(Artikkelen fortsetter under bildene)

 

Hun ble hastet av gårde til sykehuset. Legene fryktet at hun ville få hjerneskader etter angrepet. Så galt gikk det heldigvis ikke, men moren mangler fortsatt tannlegearbeid på tennene sine.

Det verste har i virkeligheten vært det psykiske presset hun har følt på i ettertid.

- Hver dag må jeg takle effektene av det han gjorde mot meg. Hver gang jeg pusser tennene, ser jeg i speilet og ser hva han ikke så i meg.

I starten turte hun ikke å gå ut. Han har angst. Men heldigvis hadde hun folk rundt seg som fortsatte å si til henne at hun ikke måtte hjemme seg, og at det ikke var hennes skyld.

(Artikkelen fortsetter under bildene)

 

Hun er helt klar på hvorfor hun valgte å gå ut offentlig med bildene av skadene sine, men også av ekskjæresten.

- Jeg vil advare andre kvinner der ute om hvilket monster han er. Jeg har ikke noe å skamme meg over. Det er han som skal skamme seg. Jeg gjemmer meg ikke, sier hun.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Han var anklaget for grov vold, men endte med å erkjenne seg skyldig i en mildere paragraf og har fått 16 måneders fengsel. Hun frykter at han allerede vil være ute igjen om to måneder.

- Jeg vil fortsatt lide, mens han går fri, sier Stephanie Littlewood.

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.