Mor oppkalder barnet etter en ikonisk musiker: 3 måneder senere angrer hun

29/03/2021 12:52

Emma

Utland
Det virket som en god idé til å begynne med.

Hva heter babyen?

Det er spørsmålet alle nye foreldre står overfor. Det kan være en vanskelig beslutning, men det kan også være et enkelt valg.

Uansett er det først når navnet brukes i hverdagen at foreldrene vil bli informert om de har gjort det riktige valget. Føles magefølelsen bra?

En mor ved navn Kate fra Australia måtte innrømme at dette ikke var tilfelle da hun valgte å navngi barnet sitt etter en ikonisk musiker.

Det skriver Speilet.

«Kan bare én sang»

Hun følte seg så ille at hun huket ned hver gang hun måtte introdusere sin lille sønn. Tre måneder senere valgte hun å endre det.

Å kalle sønnen din Cash virket som en "kul idé", forklarer hun, og legger til:

"Du vet, som en hentydning til Johnny Cash, selv om jeg bare kan nevne en av hans sanger; I Walk the Line," innrømmer hun.

Da en annen forelder kommenterte at Cash var et hipsternavn, var det det siste strået som fikk koppen til å flyte over.

Da Cash var tre måneder gammel, ble navnet hans lovlig endret til Rueben, og Kates venner innrømmet at de var lettet.

Kreative og spesielle navn

Hvert år legges rundt 3000 navn til listen over fornavn- registrerer alle godkjente gutte- og jentenavn, skriver Berlingske.

Hvis du synes Cash er spesiell, så er det ingenting å sammenligne med navnene som nylig har blitt lagt til listen i Danmark.

Piphat, Magnusdakki, Julianvitus, Croc og Slaven er bare noen av de nye guttenes navn som er lagt til.

Og jentene er ikke fritatt. Her er det også noen veldig kreative navn som foreldrene har kommet opp med. Ifølge Berlingske kan jenter nå hete Aiaphilou, Amaliatusshaliha, Diddedarling, Mercury, Smiley, Yorkabel, Zozo og Story.

Det er helt klart bare fantasiene som setter grensene!