Mor raser over barnehage: Pedagogene nappet datterens sammenvokste øyenbryn

07/02/2018 15:30

Anniken Hauge

Utland
Amerikanske Alyssa Salgado hevder at personalet i datterens barnehage nappet den lille jentas øyenbryn uten samtykke. Innlegget hennes på Facebook får folk til å rase.

Den amerikanske moren Alyssa Salgado fikk seg litt av en overraskelse torsdag da hun hentet datteren sin i barnehagen i staten Washington, etter hun selv var ferdig på skolen.

Den 19 år gamle moren la merke til at datteren hadde et rødt merke mellom øynene. Først trodde Alyssa Salgado at datteren bare hadde fått en liten skramme.

Det skriver britiske Independent

Men da Alyssa Salgado kom hjem så hun nærmere på det røde merket og er nå overbevist om at personalet i barnahgen har nappet datterens sammenvokste øyenbryn.

Det skriver Alyssa Salgado i et innlegg på Facebook hvor hun også deler bilder av datterens øyenbryn:

- Jeg prøvde å ta kontakt med lederen av barnehagen med en gang. Hun prøvde å komme med alle mulige unnskyldninger. Så i morges møtte jeg opp hos lederen med datteren min. Hun lo meg rett opp i ansiktet og fortalte meg masse løgner, hvilket gjorde meg utrolig sint, skriver skriver Alyssa Salgado i opslaget og fortsætter:

- Jeg er en mamma, dette burde aldri skje, og de har overhodet ingen rett til å røre datteren min. Jeg fødte datteren min og elsker hver eneste lille ting ved henne. Og disse damene bestemte seg for å rette på hvordan datteren min ser ut. 

Alyssa Salgado gir uttrykk for at hun ikke kommer til å la hendelsen gå ubemerket hen, og at hun dessuten ønsker at historien om datteren hennes kommer ut:

- Tenk deg hvis det var din egen datter eller sønn, og at de vokset øyenbrynene deres. Forestill deg hvor mye smerte de ville følt. Jeg kan tenke meg at hun ropte på mammaen sin, men jeg var jo ikke der til å beskytte henne. Jeg sviktet henne. Men jeg nekter å la dette gå ubemerket hen, avslutter Alyssa Salgado innlegget.

Siden innlegget ble publisert på Facebook fredag, har det gått viralt med 13.000 reakjoner, blitt delt 21.000 ganger og fått masse kommentarer fra andre som uttrykker som sympati med den forbanna moren.

Du kan lese hele Alyssa Salgados innlegg rett nedenfor. 

Etter Alyssa Salgados historie kom frem, har en annen mor - Glenda Maria Cruz - beskyldt den samme barnahegn for å ha nappet øyenbrynene på hennes ett år gamle sønn. Glenda Maria Cruz gir også uttrykk for at hun følte seg som en dårlig mor fordi hun ikke klarte å beskytte sønnen sin.

- I dag endret livet mitt seg. Jeg trodde aldri at noe som dette ville eller kunne skje med sønnen min, skriver Glenda Maria Cruz blant annet. Du kan lese hele innlegget hennes om hendelsen rett nedenfor.

Myndighetene er nå i gang med å undersøke sakene nærmere, og understreker at de tar mødrenes beskyldninger på alvor. The Independent har kontaktet barnahagen, men har enda ikke fått noen uttalelse fra dem.