Mor seksuelt misbrukt 11 år gamle datters alkohol-berørte venner

21/03/2021 13:11

Emma

Utland
En 38 år gammel kvinne er funnet skyldig i seksuelt misbruk av to av datterens venner, henholdsvis 12 og 13 år, mens hun bodde hos datteren.

En amerikansk mor har blitt funnet skyldig i seksuelt misbruk av datterens unge venner etter å ha "grooming" dem på alkoholfylte fester hvor guttene bodde over natten. Det er det News.com.auskriver.

Christina Greer, 38, tillot sin 11 år gamle datter å være vert for fester som involverer et halvt dusin barn, inkludert ofrene: to gutter, henholdsvis 12 og 13 år.

Kvinnen, som er fra Nebraska, er funnet skyldig i både seksuelle overgrep, barnemishandling og forsøk på å påvirke vitner, melder Fox News. Hun ble imidlertid frikjent for to andre anklager, som ikke er spesifisert. Ifølge påtalemyndigheten brukte jurymedlemmene tre timer på å diskutere saken.

Mellom 2017 og 2018 lot Christina Greer barna drikke alkohol, konsumerte ulike snacks med cannabis og spilte drikkespill. 

Det er ifølge Sarpy County District Attorney's Office. Etter å ha latt barna konsumere både alkohol og cannabis, hadde hun samleie med de to guttene.

Advokat Philip K. Kleine sa også at datteren hadde vitnet om at hun hadde hørt sin mor og en av guttene på soverommet hennes hvor de skulle ha kysset.

Et annet tenåringsvitne forklarte at datteren hennes har uttalt at gutten hadde sex med sin mor på denne tiden, sa Philip K. Kleine også.

Da hun ble klar over at hun ble etterforsket av myndighetene, ba den 38 år gamle kvinnen ungdommene om å slette ulike bevis fra sine telefoner, sa påtalemyndigheten. Til tross for dette klarte etterforskerne fortsatt å finne eksplisitte bilder av moren på en av ofrenes telefoner.

"Vi er svært fornøyd med dommen," sa Philip K. Kleine, og fortsatte:

"Det har pågått i tre år. En opprivende opplevelse for familiene og for ofrene. Det har vært en berg-og-dal-bane-tur med følelser."

"Jeg er ekstremt stor av ofrene i denne saken som de kunne holde kurs og fortsette å vitne."

Tilbake i 2019 overleverte Christina Greers datter også viktige bevis til påtalemyndigheten, rapporterte lokale medier på den tiden.

Hun sa at moren hadde tatt henne med til Walmart for å kjøpe "margarita mix" på en av disse festene, og at hun hadde gitt ungdommene alkohol. Hun forklarte dette på en pre-trial høring.

Den 38 år gamle kvinnen kan potensielt ende opp med å bli dømt til livstid i fengsel. Hun vil imidlertid bli dømt til minimum 45 års fengsel når du får sin dom 19.

Læs også:

Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.
Kronprinsessen er gravid: Viser frem babymagen Kronprinsparet venter sitt første barn.