Mor selger sønnens spillkonsoll: Neste dag får hun sjokkerende melding

Privatfoto

En kvinne fant ut på den harde måten hvorfor du alltid bør sjekke hva som er i esken før du selger noe på Facebook Marketplace.

En mor fra West Yorkshire i England sa at hun var «helt dødsdømt» etter at kjøperen av sønnens spillkonsoll fant en overraskende gave i esken.

Les også

Dette bildet av fitnessdronningen gjorde folk rasende

Sara Foggo prøvde å tjene litt ekstra penger ved å selge ting hjemme. Til slutt la hun sønnens Sega Mega Drive-konsoll ut for salg på Facebook Marketplace for £ 25 (omtrent 220 kroner).

En entusiast som samlet denne typen konsoll, Shane Tutton, bestemte seg for å sende sin venn James Bishop forbi Sara slik at han kunne laste ned spillkonsollen for ham.

Avtalen gikk greit, og Sara glemte det nesten. Men neste morgen fikk hun en noe sjokkerende melding fra James. Det skriver Daily Star.

"Hei! Kompisen min er veldig glad i konsollen. Det eneste er at det var en kanin som hoppet i en sokk," skrev James til henne.

Han skrev også at det var en «livlig» en. Denne gangen bestemte han seg også for å ta med et bilde av objektet han refererte til.

På bildet, som ikke bare viser sønnens tidligere spillkonsoll, kan du også se en lilla vibrator stikke ut av en av sokkene hennes.

«Jeg ble fullstendig ydmyket, men klarte ikke å slutte å le. Slike ting skjer bare med meg," sa Sara.

"Jeg ble forvirret da han først sendte en melding, men da det bildet ble sendt, tenkte jeg bare 'Å Gud'," sa hun også.

Hun forklarte også at hun fortsatt ikke aner hvordan den lilla vibratoren hennes havnet i esken med sønnens spillkonsoll.

"Da jeg tok tak i esken, syntes jeg den var litt tung, men jeg trodde bare det var håndbøkene," sa hun.

"James kom den ettermiddagen, og jeg ga den til ham. Det var ikke før han sendte meg en melding på søndag og skrev om en hoppende kanin at jeg hørte noe annet.

Jeg skjønte ikke hva han mente. Da han sa en 'livlig' en og sendte meg et bilde, følte jeg at jeg kunne dø," sa hun, og avslørte at hun ba om å få det tilbake.

Privatfoto

"Jeg hadde ikke noe imot det, men det var verdt mer enn det jeg solgte konsollen for. Jeg vant den i en konkurranse for noen år siden, men det koster vanligvis £ 45. Jeg solgte konsollen for bare £ 25. Jeg kjenner ikke Shane, men det var flaks at det var for ham og ikke et barn. Tenk om et barn hadde åpnet denne boksen 1. juledag i håp om å spille Sonic, og det er en stor spinnende vibrator i den," sier hun.

Det som gjør situasjonen litt verre for Sara, er imidlertid at det har vist seg at det faktisk var morens sokker med en vibrator inni.

Da hun delte bilder av chatten på Facebook, sendte moren henne en melding om at vibratoren var i sokken hennes.

"Hun har ledd av det, noe som er bra," sa Sara, som uttalte at hun naturlig kjøper et par nye sokker til moren sin.

"Jeg husker ikke hvorfor jeg la vibratoren i den esken. Folk har spurt hvorfor det var i boksen for en spillkonsoll, og jeg har ærlig talt ingen anelse."

Les også

Andrea raser over menn i treningsstudioet sitt