Mor skrev melding til eksens nye kjæreste: Nå går brevet verden rundt

12/07/2021 08:40

Emma

Utland
En mor som gir eksens nye kjæreste et rent budskap har fått tusenvis av mennesker til nøklene.

Det kan føles som en katastrofe å gå hver til sitt når dere har barn sammen. Sjalusi kan ligge like under overflaten når eksen din til og med får en ny kjæreste.

Men det er ting som er verdt å sette pris på. Den nye kjæresten, som dermed også blir bonusforelder for barna, kan være en gave hvis forholdet er bra.

Audrey Nicole kan signere det. Hun har delt sin historie med Facebook-siden Love What Matters. Hennes budskap til eksens nye kjæreste sprer seg som ild i tørt gress.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

"Dette er min datters fars kjæreste. Hun er den søteste noensinne! Jeg er super-takknemlig for henne fordi hver gang datteren min besøker faren sin, gir hun henne mat, passer på henne, kjøper gaver og ser ganske mye på henne som om hun var sin egen. Hvorfor oppfører så mange mødre seg onde og sjalu på den andre kvinnen? Ingen sier at det er lett å være mor til barn du ikke har hatt selv. Så når de prøver, ikke dytt dem bort! Fordi de ikke trenger dramaet, vil de dra, og så sitter du igjen med en som er den onde stemoren. Ja, de eksisterer. Jeg ser dem overalt! Et barn kan ha to mødre fordi i mine øyne, jo flere mennesker som elsker henne, jo lykkeligere er jeg! Jeg vil aldri få henne til å føle seg som en utenforstående. Jeg er ekstremt takknemlig for denne jenta. Damer, bli voksne og fokuser på å være en god mor. Elsker mer, hater mindre!"

I skrivende stund er bildet likt av 70 000 mennesker på Facebook, og nesten 9000 har delt historien.

Mange brukere supplerer med sine egne historier.

" Min mor inviterte stemoren min ut til lunsj da ting ble alvorlig mellom henne og faren min. De kunne virkelig komme overens og ble kjærester. Jeg dro på ferie med mamma, pappa og stemor. Da min far og stemor skilte seg, forble min mor og hun venner. Det gjorde livet enklere for oss barn», skriver Jessica Strite Eastham.

"Jeg er stemor. Moren deres hater meg, nekter å snakke med meg, og fortsatt seks år senere prøver hun å vende barna mot meg og skape problemer mellom mannen min og meg. Siden jeg ikke er heldig nok til å ha et forhold som ditt med moren sin, teller jeg ned til den dagen de fyller 18 år», skriver en mindre lykkelig bonusmor.

 

 

Læs også:

Märtha og Durek trakk tilbake bryllupsinvitasjonen Det kommende ekteparet trakk tilbake bryllupsinvitasjonen.
Ektemannen overrasker kona med drømmekjøkken: Reaksjonen hennes knuser hjertet hans Han hadde gledet seg til å vise kona det nye kjøkkenet som han hadde laget selv mens hun var på ferie.