Mor tar 3 år gammel datter til toalettet: Hva jenta plutselig utbryter, får moren til å dø av skam

10/10/2020 14:31

Emma

Utland
En mor var døende av skam da hennes tre år gamle datter plutselig brast inn i et pinlig øyeblikk i et offentlig dametoalett.

Barn er pent umiddelbare da de ikke har det samme filteret som voksne bruker hele tiden.

Hvis en dame er tykk, en mann har et morsomt skjegg eller en hund er pusset med utseende, så barn bør trolig nevne det og kanskje til og med peke før foreldrene tar dem i hånden og si, "da showet også sa".

Det var akkurat den typen erfaring den britiske moren Tara Wood opplevde i slutten av juli da hun var på et lokalt kjøpesenter med sin tre år gamle datter Norah, som moren har skrevet om på Facebook.

- Norah og jeg var ute og handlet da hun plutselig grep skrittet, klemte beina sammen og ba henne tisse. Vi fant toalettet i den andre enden av butikken, og det var allerede en der ute som gjorde det hele stinkende. Som i en stank som fikk øynene mine til å løpe i vann.

Tara Wood hadde datteren i toalettet ved siden av, som heldigvis var ledig, fordi moren gjerne ville ha toalettbesøket over i en hast før "stanken kom i klærne", som moren maleren beskriver det.

I stallen ved siden av var det en stille da mor og datter gikk inn på toalettet.

Men når datteren endelig blir satt opp på toalettet, kan kvinnen i toalettet ved siden av ikke lenger holde tilbake.

- Plutselig var det en maskingeværlignende serie med farts så dypt at du trodde bakken ristet under føttene dine. Jeg kan tenke meg at damen i stallen rett og slett ikke kunne klemme baken sammen lenger, skriver Tara Wood.

Datteren ser opp på moren og smiler et smilende smil, hvorav moren holder en finger opp til munnen og mimes 'hysj' slik at datteren ikke trenger å nevne sidemannens uheldige opplevelse på toalettet.

Men den erfaringen var rett og slett for fristende å ikke kommentere for den eneste tre år gamle datteren.

- Ta en ferie, mamma! Hørte du det, mamma? De var noen store fis. Det var damen ved siden av oss. Hun prompet og prompet. Er alt i orden, frue? Deg med de store fisene? Prompe, prompe, prompe, sier datteren, mens moren blir rød i hodet.

Tara Wood dør av skam, ber datteren om å holde seg stille og tørke seg slik at de kan komme seg ut, men datteren stopper ikke.

- Hun har også en dritt. Hun promper og driter mamma, kan du lukte det, mamma?

Dette blir for mye for moren, som løfter datteren fra potten og tørker henne og legger buksene på igjen mens hun legger dem begge i hånden alkohol.

- Så, til den kvinnen som satt ved siden av oss på badet den dagen. Deg vil jeg be om unnskyldning for min datters kommentarer under din voldelige magesmerter», skrev Tara Wood i innlegget sitt.

Mange har siden moret denne historien, og innlegget har blitt delt over 96.000 ganger siden.