Mor til seks i koma etter blodtap - to år senere ringer det plutselig på døren til familien

20/12/2017 16:30

Anniken Hauge

Utland
Lauriann Bartell har ligget i koma i to år. Denne julen fikk familien uventet hjelp.

Den 30. august 2015 dro den amerikanske kvinnen Lauriann Bartell på sykehuset etter å ha mistet en større mengde blod.

Ifølge legene var det ganske ufarlig, og den 47-årige moren kunne forvente å være hjemme hos de seks barna sine og mannen et par dager senere.

Men slik gikk det ikke. 

Det skriver Littlethings.com. 

Lauriann Bartell ble operert, men blødningen stoppet ikke – hun hadde fått kullosforgiftning. Det forårsaket store skader legene ikke visste helt omfanget av, og Lauriann Bartell havnet i koma. 

Nå to år senere ligger hun fortsatt i koma, og det hele er litt av en gåte.

De seneste to årene har mannen hennes, 53-årige Mike, ikke bare passet på Lauriann Bartell, han har også måttet ta seg av parets seks barn.

Barna som er i alderen 12 til 24 år, har jobber det siste året for at familien skal få det til å gå rundt. Selv har Mike vært hjemme for å passe og pleie Lauriann Bartell, som siden oktober 2015 har ligget i koma i familiens hjem. 

- Hennes behov tillater meg ikke å jobbe, sier Mike.

Men nylig fikk familien uventet hjelp som forhåpentligvis gjør livet litt lettere for dem.

I desember fikk familien nemlig besøk av en hemmelig donor som kalles Secret Santa i USA. Et tv-team banket på døren og overbrakte familien nyheten om at en donor hadde valgt å donere 70.000 kroner til familien. 

Mike ble rett og slett helt målløs. Du kan se det rørende klippet nedenfor: 

Læs også:

Kvinne dro på loppemarked og kjøpte en ring for 114 kroner: Gullsmeden holdt på å besvime da han så den 33 år etter at hun kjøpte en ring til bare 114 kroner, fikk hun noe av et sjokk. Ringen var verdt mye penger.
Finnes på alle kjøkken: Når du blander det med Cola og ser magien skje vil du gjøre det samme Når du ser hvordan blandingen kan brukes, vil du gjøre det samme.