Mor til seks tar et ammende bilde av seg selv - men holde et øye med babyens hånd

28/08/2020 11:57

Emma Sletta

Utland
Moren delte bildet til vennene hennes på facebook, men de la raskt merke til at noe ikke er "helt normalt". Siden da har debatten vært i gang.

Rebecca Wanosik er mor til seks og vet mye om amming og småbarn. Det hun ikke visste før nylig er hvordan andre tenker på hva hun mener er en ganske naturlig måte å mate småbarn på.

En bekjent kontaktet henne i mild panikk for omtrent to uker siden fordi hans kone nettopp hadde blitt opereret. Dessverre, etter operasjonen, kunne hun ikke amme parets småbarn, og ungen nektet å ta flasken, så alle var desperate.

Faren til barnet spurte derfor Rebecca, som selv går hjem på fødselspermisjon og ammer barnet sitt. Hun svarte raskt ja, og faren kjørte raskt mot adressen hennes.

«Da barnet kom, kunne jeg se hvor sulten og utslitt den var, og den trengte bare så melk»

Rebecca la deretter ut et bilde av situasjonen på sin Facebook-profil, så tok debatten av.

Mange kunne raskt se at det er noe "unormalt" ved situasjonen – mens andre reagerer positivt på å se de to små hendene flettet foran morens bryst.

Her er bildet som har startet debatten – men som også får ganske mange hjerter til å smelte over at de to små hendene møtes i midten, så å si for å dele lunsjen:

Men den erfarne moren kom også raskt over kommentarer fra Internett-brukere som skriver at de synes det er "ekkelt" eller på annen måte frastøtende, og på et tidspunkt stengte facebook profilen hennes fordi så mange brukere rapporterte bildet som pornografisk.

«Jeg gjorde det jeg håper alle andre ville gjøre for barnet mitt, i en kritisk situasjon: Jeg ga melk til en fremmeds barn. Men jeg ble overrasket over hvor mange som tilsynelatende synes det er rart eller unormalt»

Moren finner det, som sett i sin kommentar ovenfor, merkelig at folk reagerer slik, for som hun sier:

«Uansett tok jeg dette fantastiske bildet av de to som blir tatt vare på samtidig, og det viser bare hvor lite sultne barn bryr seg; De vil bare ha mat.»

Bildet har blitt likt over 34.000 ganger på to uker og har blitt delt mer enn 12.000 ganger.

Syntes du det er rart at moren ammer et andet barn?

 

Læs også:

Fant en gammel matboks fra 1951 på loftet: Fikk sjokk da den ble åpnet Da et ektepar kjøpte en eldre bolig, bestemte de seg for at huset skulle renoveres. Under renoveringen fant de to matbokser, som var klemt fast under loftet i kjelleren. Innholdet i matboksene sjokkerte dem.