Mor til tre fikk uventet venneforslag på Facebook: Så ble hennes forlovedes ville liv avslørt

08/09/2017 15:00

Anniken Hauge

Utland
Britiske Amanda Creighton fikk seg en stygg overraskelse da bildet av forloveden hennes plutselig poppet opp på Facebook. Hun ante ikke at han levde et dobbeltliv.

Britiske Amanda Creighton fikk seg litt av en overraskelse da et uventet bilde plutselig dukket opp blant venneforslagene hennes på Facebook i desember for knappe tre år siden.

Bildet var nemlig av 32-årige Amanda Creightons forlovede som satt hånd i hånd med kona si.

Det skriver britiske The Sun.

Amanda Creighton hadde vært i et forhold med ham i to år før det gikk opp for henne at mannen hun skulle gifte seg med hadde løyet om identiteten sin. De to møtte hverandre for første gang på en datingside i oktober 2013.

Den gang hadde Amanda Creighton gått fra mannen sin gjennom 10 år, og var derfor litt tvilende på å kaste seg ut i et nytt parforhold. Men da hun fikk en melding fra den fyren som hun senere ble forlover med, bestemte hun seg for å kaste seg ut i det.

De to begynte å skrive til hverandre. En drøy måned senere møtte de hverandre for første gang - på en bar i Newcastle. Daten gikk forrykende, og kvelden ble avsluttet med et kyss. De to fortsatte å møtes, og fire måneder senere bestemte de seg for å bli kjærester. Det gik dog ikke lang tid før han dro avgårde på en seks uker lanf jobbreise til Dorset.

Senere gikk det opp for henne at han sannsynligvis hadde dratt for å være med kona si mens hun fødte barn. Han svarte verken på meldinger eller tok telefonen. Men da Amanda Creighton konfronterte ham med det, reagerte han med å fri til henne. Hun ble overrasket, men veldig glad og begynte straks å planlegge bryllup. Situasjonen tok dog en vill vending i desember 2014, da Amanda Creighton oppdaget bildet av sin forlovede med kona på Facebook. 

Da hun gjenkjente ham, klikket Amanda Creighton på kvinnens profil og ble da klar over at forloveden hennes var gift med en annen kvinne, og de to hadde et barn sammen. Hun oppdaget også at han i virkelig hadde et helt annet navn enn det han hadde fortalt henne. 

- Han hadde løyet for meg om alt. Jeg var fullstendig knust og rasende. Jeg konfronterte ham over telefonen, og så snart jeg nevnte det ekte navnet hans, så la han på, sier Amanda Creighton til The Sun.

Hun kastet ut alle tingene hans og skrev deretter til kona hans og fortalte henne sannheten. Hun var dog ganske vanskelig å overbevise om at Amanda Creighton snakket sant. Et halvt år senere skal han ha forlatt kona og tigget Amanda Creighton om å ta ham tilbake. Siden hun fortsatt elsket ham, bestemte Amanda Creighton seg for å gi forholdet en sjanse til.

I november 2015 gikk det dog galt igjen. Han forsvant flere dager av gangen og innrømmet etter en konfrontasjon at han fortsatt var sammen med kona. Amanda Creighton kastet ham ut, men oppdaget en uke senere at hun var gravid. 

De kommende foreldrene avtalte at de skulle oppføre seg ordentlig overfor hverandre av hensyn til barnet. Men kort tid senere da kom den lille jenta til verden, gikk det helt galt igjen. Amanda Creighton oppdaget flere kvinner på Facebook, som beskrev lignende opplevelser med faren til datteren hennes. Hun var rystet over hvordan han kunne få alle kvinnene til at tro at han elsket dem. Lenge etter kjempet hun med å gjenvinne tilliten til andre menn. Men i dag har Amanda Creighton en annen partner.

The Sun har kontaktet Amanda Creightons tidligere forlovede for å få hans side av historien. Han ønsket ikke å kommentere saken, men hevder at han ikke var i et forhold da han møtte Amanda Creighton.

Han hevder dessuten at det er igangsatt undersøkelse for å se om barnet faktisk er hans, og at det er Amanda Creighton og vennene hennes som står bak de forskjellige datingprofilene.