Mor til trillinger blir gravid igjen: Når hun ser bildet, orker hun ikke situasjonen

Privatfoto

Sarah var mor til tre unge gutter på litt under et år - men så ble hun gravid igjen og legene var målløse da de skannet henne.

Sarah og Bill Imbierowicz fra den amerikanske delstaten Indiana prøvde å bli foreldre i årevis ved hjelp av behandling av reagensrør, men Sarah spontanaborterte flere ganger.

Les også

Slo verdensrekorden på trening

Paret fortsatte å håpe, og etter tre år med forsøk ble Sarah gravid med sin første sønn Will, ifølge Little Things.  Et år senere ville de gjøre ham til storebror.

Sarah klarte å bli gravid igjen - denne gangen fikk de trillinggutter.

Bill og Sarah ville ha en datter og prøvde igjen. Sarah hadde satt opp to egg i håp om at en av dem skulle bli en liten jente. Da Sarah var på sin første skanning, så legen litt overrasket ut.

" Legen hadde dette uttrykket i ansiktet og jeg sa 'Å nei'. Han spurte hva jeg så. Jeg sa jeg så to. Han ba meg se igjen. Så sa jeg «Jeg ser tre», og han svarte «jeg ser tre også», sier Sarah Imbierowicz.

De to eggene ble til tre små jenter - så Sarah og Bill er nå foreldre til to sett med trillinger og eldre bror Will. De er overveldet, men veldig glade.

Les også

Han fant en lommebok full av penger og gjorde det eneste rette - så sendte moren ham en melding