Mor til trillinger trekker ut brystpumpe på flyet: Umiddelbart kommer flyvertinnen bort for å stoppe henne

03/01/2022 10:35

Emma

Utland
Foto: Privat
Foto: Privat
Amming av trillinger er mye arbeid. Jenna måtte hele tiden pumpe ut melk, så hun var sikker på at det var nok. Selv da hun var på et fly. Men da hun trakk ut brystpumpen, kom flyvertinnen og ba henne om å stoppe. Så ba hun Jenna bli med henne.

Det er jevnlig historier i media om kvinner som har blitt bedt om ikke å amme på kafeer eller andre offentlige steder

Men opplevelsen Jenna Evans hadde da hun skulle fly og måtte pumpe melk ut til trillingene, er en helt annen og lykkeligere historie.

Artikkelen fortsetter under bildet...

Foto: Privat

Med trillinger er det mye å gjøre. Ikke minst når du må sørge for at de får nok å spise. Selv da Jenna Evans skulle på et fly alene der barna ikke var på, måtte hun pumpe melk ut til dem for å holde melkeproduksjonen i gang.

Da hun satte seg, kom en flyvertinne bort og stoppet henne. Hun tilbød Jenna Evans et førsteklasses sete hvor hun kunne sitte litt mer rolig og skjermet.

«Som ammende mor til trillinger er det viktig å ikke hoppe over en brystpumpeøkt spesielt når man reiser. I går, på flyet mitt fra Atlanta til Dallas, tillot to flyvertinner, Kaitlin K og Loretta, meg å få et førsteklasses tomt sete for mer plass og privatliv mens jeg pumpet ombord. De tilbød meg snacks og ga meg masse melk under økten. I tillegg tilbød en annen flyvertinne, Tessa, meg også et tomt førsteklasses sete på vei hjem», skrev hun på flyselskapet Deltas Facebook-side etter turen i februar.

Hun takker flyselskapet og flyvertinnene for å ha gjort tiden borte fra barna lettere å bære.

«Jeg er utrolig takknemlig for hvor langt disse personene gikk for å gjøre min rolle som mor mye enklere, og jeg er imponert over den vennligheten selskapet har vist mot amming og pumping», skriver hun.

Innlegget har blitt likt mer enn 60,000 ganger på Deltas Facebook-side. Selskapet har også svart at de er glade for at Jenna Evans hadde en så god opplevelse.