Mor tok datterens telefon og skrev melding: Nå blir hun hyllet

18/08/2021 12:23

Emma Sletta

Utland
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Tenåringsjentas mor ville ikke være vitne til det. Det var derfor hun tok telefonen til datteren og skrev en beskjed.

Skoledagene dine er fylt med opp- og nedturer, men for en tenåringsjente har det vært traumatisk.

Det er slik The Mirror skriver.

Hva som førte til mobbingen, sier ikke historien noe om. Men den unge jenta falt ut av en vennegruppe, og som et resultat begynte de å mobbe henne.

Tenåringsjentas mor ville ikke være vitne til det. Derfor tok hun datterens telefon og skrev en melding til vennene.

I meldingen, som siden har blitt delt på reddit-mediet, skriver moren:

"Hei jenter, dette er [morens navn]. Slutt å knulle. Denne behandlingen av [datterens navn], som har vært din venn i svært lang tid, stopper nå. Ja, jeg tok telefonen hennes fra henne. Ja, mødrene dine vil se skjermbilder», står det i meldingen, og moren fortsetter:

"Dere har alle kjent meg lenge også. Jeg bryr meg om dere alle. Jeg tror ikke noen av dere har det bra akkurat nå med oppførselen jeg ser. Jeg vil det beste for dere alle, men vi tolererer ikke voldelig mobbing noensinne. Du bør heller ikke akseptere slik behandling som dette fra noen», skriver moren, og gir enda et råd til mobbevenninnene:

«Det er farlig bare å følge en gruppe, og det kan påvirke resten av livet negativt. Det er greit å ikke ha det bra. Men det er aldri greit å prøve å påføre smerte, usikkerhet eller frykt på en annen person til å føle seg kraftig. Det er det motsatte av makt, sier moren.

Hyllet for sin skriving

Mange hyller moren for å ha sendt beskjeden til vennene.

En Reddit-bruker skriver at hun har opplevd det samme. Hun ble mobbet, og hvis det ikke var for morens reaksjon, ville den onde oppførselen ha fortsatt.

"For omtrent åtte år siden ble jeg mobbet mye av flere mennesker på skolen min, og hvis moren min ikke hadde funnet ut av det og satt dem på plass, ville jeg ha blitt mobbet i mange år fremover," skriver Reddit-brukeren.