Nabo undret seg over gjengrodd hage hos familie - politiet tittet gjennom vindu og gjorde voldsomt funn

08/10/2017 10:30

Anniken Hauge

Utland
Han levde med sin døde mor og tvilling i mer enn et år.
Han levde med sin døde mor og tvilling i mer enn et år.
En middelaldrende amerikansk mann sendte julekort til familie og venner med oppdiktede historier, så ingen skulle fatte mistanke. Nå har den dystre sannheten kommet frem i lyset.

Ingen hadde oppdaget 60-årige amerikanske Robert James Kueflers dype hemmelighet, som han hadde holdt godt skjult i årevis.

Det var først da en kvinnelig nabo begynte å undre seg over den gjengrodde hagen og manglede aktivitet rundt huset, at politiet endelig gjorde det dystre funnet i huset hans i White Bear Lake i staten Minnesota. Det skriver Time og twincities.com.

En patrulje reagerte på den kvinnelig naboens mistanke og rykket ut til huset, hvor de listet seg rundt i den gjengrodde hagen. En politimann kikket inn gjennom et vindu og fikk øye på det. Et lik inne i huset.

Betjentene brøt straks opp døren til det nedslitte huset og gjorde enda et makabert funn. I første etasje fant de liket av 94-årige Evelyn Lucille Kuefler på et soverom - Robert James Kueflers gamle mor. Hun var etter hvert kun et skjelett.

I kjelleren fant de likera avRobert James Kueflers tvillingbror Richard Kuefler. Liket hans var mummifisert. 

Obduksjonsrapporten har senere fastslått at de begge døde av naturlige årsaker med få måneders mellomrom rundt et år tidligere.

Robert James Kuefler har tilstått alt og forklaret at han var traumatisert og ikke hadde lyst til å skille seg av med deres livløse kropper. Han sendte julekort til familie og venner, hvor han skrev at moren og broren hans ikke lengere ønsket besøk og telefoner på grunn av deres skrantende helse.

På den måten lykkes det ham å holde de to dødsfallene hemmelige. 

Robert James Kuefler bodde med mor og bror flere år etter deres død.

Robert James Kuefler var inne i huset da politiet brøt opp hoveddøren. Han forklarte at moren hans var død i august 2015. Han visste at hun var i ferd med å dø, og han ikke lyst til å overvære det. Derfor kjørte han rundt i noen timer, og da hna kom tilbake var hun død. 

Tvillingbroren døde noen måneder før moren. Robert James Kuefler fan ham død i lenestolen hans og flyttet deretter liket hans til badeværelse i kjelleren, slik at det ikke skulle være i veien. 

Robert James Kuefler har forklart til politiet at han ikke kunne få seg selv til å begrave sine to avdøde familiemedlemmer, og derfor bestemte han seg for å la dem være i huset. 

- Jeg er ikke gal. Folk tror at jeg er syk, men det er jeg ikke. Jeg elsket de.

Da betjentene tvang seg til adgang til huset, var lukten i boligen voldsom, og det var fullt av fluer og mark. Etter at boligen ble rengjort og likene endelig var fjernet, flyttet han tilbage.

Robert James Kuefler er ikke tidligere dømt. Han var offisielt registrert som pleier for sin mor og bror.

Den 60-årige mannen blir nå tiltalt for å ha forsømt sin plikt til å opplyse myndighetene om de to personenes død.

Ny svensk teknikk skal stoppe fyllekjøring

Læs også:

Kvinne dro på loppemarked og kjøpte en ring for 114 kroner: Gullsmeden holdt på å besvime da han så den 33 år etter at hun kjøpte en ring til bare 114 kroner, fikk hun noe av et sjokk. Ringen var verdt mye penger.
Finnes på alle kjøkken: Når du blander det med Cola og ser magien skje vil du gjøre det samme Når du ser hvordan blandingen kan brukes, vil du gjøre det samme.