Natalie kjøpte DVD til sitt to år gamle barn: Fikk sjokk da hun så hva som gjemte seg inni

30/05/2022 08:59

Emma

Utland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Natalie kjøpte en Simpsons DVD til sitt to år gamle barn i en sparsommelig butikk. Da hun kom hjem, viste det seg å være en helt annen DVD som var inni.

Natalie Douglas mente at hun hadde kjøpt en kopi av The Simpsons Christmas Two i en sparsommelig butikk. Hun trodde det ville være en god overraskelse for hennes to år gamle barn.

Det skriver The Mirror.

Da hun kom hjem, bestemte hun seg for at hun ville sjekke hva som egentlig var inni. Da hun åpnet esken, så hun at det var feil DVD som var inkludert – og det var absolutt ikke noe som ligner på The Simpsons.

I stedet fant hun en DVD inne i boksen der tittelen ble skrevet. Fra dette kunne hun se at hun hadde tatt med seg en 'Extreme A**l Two'. Og det gjorde Natalie glad for at hun sjekket det før hun overleverte det til barnet sitt.

"Kjøpte denne fra en sparsommelig butikk for mitt to år gamle barn – og så åpnet jeg den", skrev Natalie i en facebookgruppe kalt 'Family Lowdown Tips and Ideas'.

Foto: Facebook

Det tok ikke lang tid før innlegget hennes ble enormt populært i Facebook-gruppen. Kort tid etter var det hele 13 000 likes, samt flere tusen kommentarer.

"Sannsynligvis veldig heldig at barnet ditt fortsatt trenger hjelp til å sette på en DVD," svarte noen.

"Herregud! Jeg kan bokstavelig talt ikke annet enn å le," sa en annen person.

– Det står ‘tenåringsgutt’ over alt dette. Han skjuler hemmelighetene sine i esker der ingen ville se seg inn og mamma ville rydde opp, skrev en tredje.

Men ikke alle er så overrasket over hva Natalie har drevet med. Det er flere som deler sine egne historier, og derfor er hun tydeligvis ikke den eneste som har forsøkt å stå i en slik situasjon.

"Vi plukket en gang opp en Harry Potter-bok i en sparsommelig butikk, snudde oss gjennom den, og den hadde et hemmelig gjemmested klippet midt på sidene som var store nok til å skjule en pakke sigaretter", skrev en person.

"Jeg har prøvd dette før. Jeg har mange gratis DVD-er. Den ene var en actionfilm, men inne var det en gammeldags erotisk DVD. Tror han skjulte det for sin kone," sa en annen.

 

 

Læs også:

Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.
Kronprinsessen er gravid: Viser frem babymagen Kronprinsparet venter sitt første barn.