Natasha har fått rumpa forstørret tre ganger

19/08/2020 17:30

Emma

Utland
Svenske Natasha Crowns rumpe kan ikke være stor nok. Hun har så langt hatt tre rumpeforstørrelsesoperasjoner og planlegger en fjerde.

Det har blitt en trend å ha en gigantisk rumpe.

Hvis du ser på Instagram, Kim Kardashian eller bare i ditt lokale treningsstudio, er det lett å se at rumpa er mer i fokus enn noensinne.

Men den 24 år gamle svenske Natasha Crown fra Stockholm har tatt trenden til helt nye høyder, skriver Daily Mirror.

«Da jeg var tenåring og kroppen min begynte å forandre seg, og jeg fikk rumpe, det var bare det beste,» sa Natasha Crown til avisen.

Men rumpen, som hun hadde blitt skjenket av naturen, var ikke nok for Natasha Crown. Den bør være mye større, og derfor spiser hun et godt fettkosthold av sjokolade og iskrem - og har ikke hatt mindre enn tre operasjoner for å hjelpe størrelsen på veien.

«Jeg var bare 20 år gammel da jeg fikk utført min første operasjon, og ja, jeg må si at jeg er besatt av det. Det første jeg gjør hver morgen er å se i speilet og se på baken min,» sa hun til Daily Mirror.

Den 24 år gamle kvinnen har hatt tre utvidelsesoperasjoner og har nå en rumpe som er så mange som 182 centimeter bred. Nesten to meter!

Rumpa hennes er faktisk så stor at hun nå har nådd et punkt hvor hun blir desidert kåt ved å se på seg selv.

«Jeg bare elsker følelsen av å ha en stor rumpe. Når jeg går, kan jeg føle hvordan den rister og rister, så blir jeg  veldig kåt,» sa hun til Daily Mirror.

Selvom hun tjener mye penger ved å lage frekke videoer av seg selv for rumpeentusiaster, er familien langt fra begeistret for den unge kvinnens besettelse. De kalte henne til og med en ‘ku’.

«Det er vanskelig for dem når jeg forandrer meg. Noen ganger kan de være veldig ekkelt. De tenker på helsen min og forteller meg å tenke på min fremtid, for å starte en familie og den type ting," fortalte Natasha Crown avisen.

Se flere bilder av den unge svensken med full rumpe på Instagram her.