Nordmann dro på strippeklubb i København: Dagen etter fikk han en stor overraskelse

23/01/2018 15:15

Anniken Hauge

Utland
En nordmann våknet til en voldsom regning etter en tur til Danmark med noen kompiser.

Da en nordmann dro til København med  noen kompriser i mai i fjor, var det med en klarforventing om fest og moro i den danske hovedtaden. Men turen endte med å bli alt annet en vellykket.

Mannen dro nemlig på en strippeklubb i sentrum av København, og da han sjekket kontoen sin dagen etter – sannsynligvis med kraftig hodepine  – ble han helt målløs. Det skriver VG.

Det var trukket heke 53.000 kroner på kortet hans, selv om han hardnakket påstår at han 'bare' brukte 4.700 kroner på klubben.

Men hverken banken eller Finansklagenemnda tror på ham når han sier at noen fremmede har lurt til seg koden til kortet hans inne på klubben og deretter misbrukt kortet.

Banken registrert totalt seks transaksjoner mellom klokken 00.45 og 02.32 den akutelle natten, hvor det totalt ble brukt litt over 53.000 kroner. Deretter var det ytterligere 12 forsøk på å bruke kortet.

Banken tror ikke på mannens forklaring.

Nordmannen er helt sikker på at noen inne på strippeklubben stjal kortet hans, brukte og la det tilbake i lommeboken hans, før han forlot klubben den natten.

Først fortalte mannen at han bare hadde brukt cirka 300 danske kroner på nattklubben, men senere erkjente han at det var snakk om nærmere 4.700 kroner. De skiftende forklaringene har fått banken til å tvile på historien hans.  

- Det er ikke sannsynlig at uvedkommende skal ha klart å stjele og beholde kortene i flere timer og legge dem tilbake igjen før kortholder forlot stedet, uten at kortholder selv eller noen av hans venner oppdaget det», mener banken opplyser banken til VG.

Finansklagenemnda stiller seg på samme måte mistenkelige overfor mannens forklaring, og sier til VG at det i slike saker er opp til innehaveren av kortet å bevise at vedkommende er blitt svindlet. Og det har nordmannen altså ikke klart i dette tilfellet.

Full nordmann ble vekket av politiet: - Er du klar over hvor mye penger du har brukt i natt?

Læs også:

Fant en gammel matboks fra 1951 på loftet: Fikk sjokk da den ble åpnet Da et ektepar kjøpte en eldre bolig, bestemte de seg for at huset skulle renoveres. Under renoveringen fant de to matbokser, som var klemt fast under loftet i kjelleren. Innholdet i matboksene sjokkerte dem.