NORMAL melder ut: 14. mars skjer det

05/03/2024 08:16

Emma Sletta

Utland
Foto: Shutterstock.com
NORMAL deler gode nyheter med lokalbefolkningen.

NORMAL er en danskeid butikkjede som selger helt normale varer til unormale priser.

Sortimentet inkluderer blant annet kjente merkevarer innen personlig pleie, sminke, konfekt og husholdningsvarer. Kjeden har nå mer enn 655 butikker i Danmark, Norge, Sverige, Nederland, Frankrike, Finland, Portugal og Spania. Og det er flere på vei.

Nå er det den danske sommer byen, Juelsminde, sin tur, der kundene venter på en helt spesiell butikkopplevelse.

Den nye butikken åpner dørene 14.mars 2024.

Det skriver NORMAL i en pressemelding.

Kjente og ukjente merkevarer – alltid til faste lave priser

NORMAL selger kjente merkevarer til faste lave priser. Men butikkopplevelsen hos NORMAL byr på mye mer enn det: Målet er at det alltid skal være en ny og unik opplevelse å besøke en av kjedens butikker. Selv om det bare er en uke siden du sist besøkte butikken.

Derfor, i NORMAL - i tillegg til det brede og faste spekteret av kjente merkevareprodukter - er det stadig kontinuerlig utskifting på hyllene, så det er alltid nye produkter å finne og utforske.

Butikklabyrinten inviterer deg til skattejakt blant de mange spennende varene fra kjente og ukjente merkevarer, og det vil alltid være en overraskelse som venter rundt neste hjørne.

– Vi selger merkevaresminke, husholdningsartikler, personlig pleie og et bredt spekter av basisprodukter som mange allerede kjenner og bruker på badet, på kjøkkenet og til rengjøring. Merkene inkluderer W7, Dove, Colgate, Milka og Neophos, og vi selger produktene til faste lave priser, som ofte vil være lavere enn den generelle markedsprisen, forklarer Lars Bjerring, Country Manager.

– Vårt mål er at du som kunde skal få en unik opplevelse hver gang du besøker en av våre butikker. Derfor får vi i tillegg til det brede og faste sortimentet stadig nye varer hjem - også fra spennende merker som du bare finner i NORMAL. Faktisk får vi ca. 100 nye varer i butikkene hver eneste uke, noe som gjør at det alltid er noe nytt og spennende å finne i butikken", fortsetter Lars Bjerring.

Enorm åpningsfest

Når dørene åpner til en ny butikk, skjer det alltid med et smell av en åpningsfest, og åpningen i Juelsminde blir intet unntak: Kundene kan glede seg til arrangementer, konkurranser, giveaways – og masse god stemning.

– Vi gleder oss alltid til å gi kundene en skikkelig god opplevelse – ikke minst på åpningsdagen. På butikkåpninger er det alltid fest og farger, og det er overveldende å møte de mange positive og fornøyde kundene, sier Lars Bjerring.