Nye spor i Madeleine McCann-saken

05/05/2022 07:44

Emma

Utland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Politiet har funnet nye bevis i saken om savnede Madeleine McCann.

Madeleine McCanns etterforskere hevdet i går kveld at de har funnet nye bevis i bobilen til hovedmistenkte Christian B. Det er nå spekulasjoner om det kan være fibre fra hennes rosa Eeyore pyjamas, som har blitt funnet.

– Vi har funnet nye fakta og nye bevis. Det er ikke rettsmedisinske bevis, men bevis, og på grunn av våre bevis er vi sikre på at han er morderen av Madeleine McCann. Vi er sikre på at han drepte Madeleine, sier Hans-Christian Wolters, som leder saken mot den tyske voldtektsmannen.

Hans-Christian Wolters ble intervjuet av den portugisiske TV-oppdageren Sandra Felgueiras på 15-årsjubileet for Madeleines forsvinning.

Tre år gamle Madeleine hadde på seg mønstret rosa Winnie the Poy's Eeyore pyjamas da hun ble tatt i Praia da Luz, Portugal. Ingen spor etter dem har noen gang blitt funnet.                                        

 Det skriver TheSun.

Men nylig begynte ryktene om at noe hadde blitt funnet i den da gule og hvite VW, som ble drevet av Christian B.

Hans-Christian Wolters ble spurt om klesfibrene under Felgueiras' show, og selv om han ikke ville kommentere spørsmålene direkte, ble han «presset» til å komme med en uttalelse.

I henhold til tysk lov kan detaljer om en politietterforskning ikke offentliggjøres før en mistenkt og deres juridiske team har fått alle detaljene i saken mot dem, og Christian B har alltid benektet enhver involvering i Madeleines bortføring.

Denne uken hevdet han at han var mange kilometer fra der Madeleine ble tatt, og i stedet hadde sex i varebilen sin med en kvinne som var villig til å støtte alibiet hans.

Men ethvert rettsmedisinsk eller DNA-spor som knytter Christian B til Madeleine, vil garantert akselerere politiets innsats for endelig å anklage ham for bortføringen og drapet.