Offiser frikjent etter å ha skutt på mann i håndjern

25/02/2024 22:00

Mikkel Sletta

Utland
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Det ser ut til å være en forferdelig misforståelse.

Okaloosa County Sheriff's Office i Florida har bekreftet en mildt sagt sjokkerende hendelse som involverte en av deres ansatte som tok feil av lyden av et eikenøtt som traff bilen hans for lyden av skudd som ble avfyrt.

Betjenten ble faktisk så skremt av lyden av eikenøtter som falt at han umiddelbart tømte et helt magasin ved bilen sin, der en svart mann, som han hadde arrestert kort tid før, satt i baksetet med håndjern.

Mirakuløst nok ble ikke mannen truffet av et eneste skudd, skriver The Guardian.

Okaloosa County Sheriff's Office bekrefter videre, etter å ha sett videoopptak som viser scenene som fant sted, at Jesse Hernandez først "hørte skuddene" og deretter rullet over og ba partneren om hjelp.

Partneren, Beth Roberts, "hørte skuddene" så vel som "Hernandez' skrik", og det var grunnen til at hun også begynte å skyte mot bilen.

Siden den gang har en intern etterforskning fastslått at Hernandez ikke vil bli siktet i forbindelse med hendelsen.

Beth Roberts' bruk av tjenestevåpenet hennes ble også ansett som rimelig – og hun ble også frifunnet.

Lensmannen i Okaloosa, Eric Aden, uttaler i forbindelse med den grufulle hendelsen at han er godt klar over at situasjonen har vært «traumatisk» for den mistenkte, men at han i fremtiden vil bruke hendelsen i opplæringen av fremtidige varalensmenn til å unngå lignende hendelser. hendelser kan finne sted.

Han uttaler videre at han er overbevist om at Hernandez ikke handlet med ondsinnethet, men heller at det var en stor feil.

- Selv om handlingene hans til syvende og sist ikke var rettferdiggjort, tror vi at han følte at livet hans var i umiddelbar fare, sa sheriffen ifølge The Guardian.

Okaloosa County Sheriff's Office, sammen med fylkesadvokatens kontor, har ikke funnet noen grunn til å anmelde Hernandez.

Imidlertid har Hernandez siden sagt opp sin stilling og er derfor ikke lenger i tjeneste.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.