Ondskapsfull eks kalte henne for "en feit haug med søppel" - men hvem ler nå?

11/11/2021 14:10

Emma Sletta

Utland
Privatfoto
Privatfoto
De harde ordene til ekskjæresten var det som måtte til for at Alvina skulle endre livsstilen sin. Fordi hun skulle ta hevn.

En mor som tidligere var overvektig har fått den perfekte hevn over sin onde ekskjæreste.

Da hun var på sitt største og veide hun 124 kg, og han kalte henne for "en feit haug med søppel", men det fikk en noe annen lyd da hun tok oksen ved hornene og gikk ned i vekt.

Ifølge Alvina Rayne sto de hensynsløse bemerkningene i kø fra ekskjæresten. Den 32 år gamle moren kompenserte ved å trøste spise opptil 5000 kalorier om dagen.

Hun druknet sine sorger i fastfood, frokostblandinger og snacks. Til slutt var hun så stor at hun måtte kjøpe manneklær fordi ingen dameklær kunne passe henne.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Privatfoto

Men i 2009 tok moren, fra Philadelphia, Pennsylvania, et valg. Hun slo opp med kjæresten sin - og også med det usunne kostholdet.

«Jeg husker at eksen min sa at ingen ville ha meg da jeg forlot ham, og at jeg var ‘verdiløs, stygg og aldri ville gå ned i vekt selv om jeg prøvde’. Han pleide å kalle meg en feit haug med søppel», minnes Alvina Rayne.

Hun byttet til et kosthold med lite karbohydrater og høye nivåer av fett. På kort tid mistet hun 59 kilo.

«Da jeg slet med å fortsette, husket jeg at han hadde fortalt meg at ingen ville ha meg, noe som gjorde meg enda mer fast bestemt på å motbevise ham», sier moren.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Privatfoto

Etter det tunge vekttapet møtte hun sin tidligere svigermor, som knapt kunne kjenne henne. Senere fikk hun også en telefon fra eksen sin. Nå var tiltalen hans ganske annerledes.

Han sa han hadde hørt at hun var blitt hot, og at han prøvde å få henne tilbake. Men han fikk ikke mye ut av det.

«Det kommer aldri til å skje. Jeg er lykkeligere nå enn jeg noen gang har vært i mitt liv, og jeg vil aldri ha noe med ham å gjøre igjen», sier Alvina Rayne.

Hun fant seg senere en annen mann, som hun giftet seg med.