Operasjon gikk galt: Mistet nesten overleppen

28/01/2022 12:12

Emma Sletta

Utland
Privatfoto
Privatfoto
Alt gikk ikke etter planen.

Den 26 år gamle servitøren Chandra Morton fra Tennessee, USA, har opplevd et ekte mareritt.

Ifølge Mirror forteller hun hvordan ansiktet hennes skiftet farge og brøt ut i blemmer etter at filler-injeksjoner gikk fryktelig galt og nesten ødela overleppen hennes.

Chandra Morton fra Johnson City, Tennessee, hevder at hun er heldig som fortsatt har overleppen etter at fyllstoffet ved et uhell ble injisert i en arterie i ansiktet hennes.

Den amerikanske servitøren sier at ansiktet hennes endret farge og at hvite blærer begynte å dukke opp på grunn av  vaskulær okklusjon - noe som skjer når oksygensirkulasjonen er blokkert fra området.

Hun hevder hun har mistet en liten del av overleppen, men sier hun er takknemlig for at legen til slutt klarte å løse problemet før hun mistet mer av leppen på grunn av nekrose.

Foto: Privat

Chandra lagt til:

«Jeg ville ha leppefillers fordi jeg alltid hadde følt meg usikker på overleppen min. Så mange mennesker har fått leppene sine gjort, og jeg trodde det ville være bra. Jeg gledet meg til å få fyldigere lepper. Men så snart jeg hadde gjort prosedyren, føltes leppene mine så nummen og begynte å bli hvite. Til slutt endret fargen på ansiktet mitt seg, og flere og flere hvite blemmer fortsatte å dukke opp. "