Oppdaget at kona hadde vært utro med 26 menn: Da tar han brutal hevn

20/03/2024 22:00

Sofie

Utland
Foto: Shutterstock
Han oppdaget at kona hans hadde vært utro mot 26 menn. Nå har han bestemt seg for å ta brutal hevn.

Utroskap har potensial til å knuse selv de mest robuste forhold. I et tilfelle der utroskapen inkluderer så mange som 26 forskjellige partnere, virker ideen om å opprettholde forholdet nesten umulig.

I denne situasjonen virker også gjenoppretting av tillit uoppnåelig. Etter 18 års ekteskap står et ektepar ved et avgjørende veiskille, ettersom mannen har avslørt sin kones betydelige sidesprang.

De to møttes opprinnelig på videregående og ble kjærester før de valgte å fortsette ved sine respektive universiteter. Det var i denne perioden kona begynte å leve et urolig liv, en sannhet hun holdt skjult for mannen sin i mange år.

Hemmeligheten kom frem under en fest med noen av deres felles venner, der en bemerkning avslørte konens fortid. Mannen valgte å ikke konfrontere henne offentlig, men kunne ikke se bort fra uroen hans.

Etter å ha lagt barna deres, konfronterte han henne, og hun innrømmet etter hvert sitt ville liv på universitetet, inkludert flere slenger og venner med fordeler. Hun hevdet at handlingene hennes var et tegn på ungdommelig umodenhet og ba ham om ikke å dømme henne på det grunnlaget. Overveldet dro han hjemmefra for å overnatte på et hotell.

Etter en tid valgte hun å tilstå omfanget av sidehoppene: hun hadde hatt samleie med 26 menn under universitetsoppholdet.

"Mens vårt 18 år lange ekteskap virker irrelevant i lys av hennes utroskap, har jeg alltid trodd at vi hadde noe unikt. Jeg trodde vi var hverandres eneste, men det var en illusjon," sier han.

Som en konsekvens stilte han henne et drastisk ultimatum: Han krever retten til å være sammen med 26 kvinner, som en form for gjengjeldelse, hvis de skal fortsette sammen.

Hun har desperat prøvd å få ham til å ombestemme seg, har vist et spekter av følelser fra tårer til sinne, og har tilbudt ham alt annet enn det. Men ingenting ser ut til å endre posisjonen hans.

"Nå er det opp til henne å godta disse vilkårene, ellers ender vi opp med en skilsmisse. Jeg har gitt henne frist til slutten av uken til å ta en avgjørelse."