Oppsiktsvekkende sak: Politiet fjerner flere lik – to personer arrestert

11/03/2024 20:00

Mikkel Sletta

Utland
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Politi har fjernet 34 lik i en svært oppsiktsvekkende sak.

Saken gjelder en lokal begravelsesmann i den nordengelske byen, hvor en mann og kvinne er pågrepet.

Det skriver Humberside Police i en pressemelding , der de ellers ikke går nærmere inn på omstendighetene rundt den uvanlige saken.

Mannen er 46 år – og kvinnen er 23 år – og det er personene som er pågrepet, mistenkt for bedrageri og for å hindre en anstendig begravelse. De ble arrestert i forbindelse med en etterforskning av Legacy Independent Funeral Directors.

Begravelsesbyrået på Hessle Road ble stengt mens betjenter utførte undersøkelser og den lange rekken av lik ble deretter fjernet fra stedet.

Politiet har i ettertid sperret av området siden 6. mars.

«Som en del av vår etterforskning kan vi per i dag (søndag 10. mars) bekrefte at 34 lik nå er fraktet fra Legacy Funeral Directors lokalisert på Hessle Road slik at formelle identifiseringsprosedyrer kan finne sted», skriver politiet i pressemeldingen. .

Politiet har i den forbindelse opprettet en telefonlinje som bekymret lokalbefolkning og berørte kan benytte. 

Humberside Police har mottatt over 350 oppringninger på hotline så langt.

Læs også:

Dette er kroppens fysiske signaler når døden nærmer seg Døden er den naturlige avslutningen på livet. Kroppen kan bare holde ut i en begrenset tid, og kroppens signaler om at tiden er inne, er helt tydelige.
Kvinne legger sitronene sine i fryseren – så skjer magien som får nordmenn til å gape De færreste vet hvorfor du bør legge sitronene dine i fryseren.