Overvåkningskamera på skole fanger uhyggelig aktivitet i gangene om natten

05/10/2017 15:15

Anniken Hauge

Utland
Foto: Youtube
Foto: Youtube
Et overvåkningskamera har fanget uforklarlige hendelser på en skole, og selv rektoren tør ikke utelukke at det kan være snakk om noe overnaturlig.

Det ser ut som hvilken som helst annen skole.

Et sted hvor elever hver dag går mellom klasserommene, åbner skap, tøyser, snakker og leker. 

Deerpark i byen Cork i Irland er en helt vanlig barne -og ungdomsskole, men nå har en overvåkningsvideo spredt seg raskt rundt på internett, da skolens bevegelsesfølsomme kameraer ble aktivert og fanget merkelige hendelser forleden dag. Det skriver Daily Mail.

Videoen som er fra 1. oktober, vil få det til å gå kaldt nedover ryggen på alle som tror på det overnaturlige - og kanskje også de som ikke tror. Med god grunn.

For i videoen ser man tydelig hvordan en dør blåser opp og blir banket i med et høyt smell, selv om det ikke er noe annet som beveger seg i rommet.

En dør smekker høyt igjen, selv om det ikke er noen mennesker tilstede. Foto: Youtube

Deretter er det et enkeltstående skap som står og vugger frem og tilbake, og ved siden av er det en luke på et av skabene, som nærmest blir revet opp, hvorpå papirer flyr ut.

Før videoen slutter, blir skiltet som advarer om vått og glatt gulv veltet med voldsom kraft.

Skiltet med det våte gulvet blir veltet hardt. Foto: Youtube

- Vi ble selvfølgelig alarmert om bevegelsen inne på skolen, og da vi sjekket hva som forefikk, var det dette synet som møtte oss Det var midt på natten, og vi ble litt forundret siden vi ikke vet hva det kan være, sier skolens rektor Kevin Barry.  

Skolen har selv lagt ut videoen på Facebook, og rektoren avviser ikke at det kan snakk om noe overnaturlig. Flere elever og ansatte har nemlig merket 'noe' på skolen. 

- Vi føler faktisk at det foregår noe merkelig, for folk får ofte frysninger fra kald luft i den delen av skolen. En av lærerne tar noen ganger med hunden sin, men den vil heller ikke gå nedover gangen der, så det er jo velig interressant, sier Kevin Barry til Daily Mail. 

Bedøm selv rett nedenfor.

 

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.