Par filmet seg selv ha samleie i en kjørende Tesla: Så reagerte Elon Musk

Foto: Twitter

Et amerikansk par skal ha krysset av et vilt sted på deres 'sexstedliste'.

Den amerikanske skuespilleren Taylor Jackson og kjæresten hennes har klart å ha sex i en Tesla mens de kjørte på en travel vei, og det var faktisk den "omgangen" som startet Taylors karriere.

De fleste kan ha vurdert, og kan til og med prøvd, å ha sex i en parkert bil, men få som Taylor har utnyttet Tesla-modellens autopilot og gått for den på fanget til kjæresten mens han kjørte bilen.

Les også

Mann fikk sexsykdom fra prostituert og ga det videre til kona hans: Les fem ville historier om utroskap

Ikke bare hadde paret sex i en bil i bevegelse, de filmet også hele seansen og la den ut på det populære 'voksenmedie' Pornhub tilbake i 2019, med videoen som raskt strøk til toppen av nettstedets søkehistorikk. Det skriver Ladbible.

Til Insider har Taylor tidligere uttalt: «Det var en ganske rett vei, men det var mye trafikk. Det var mange biler som kjørte forbi oss.»

I et intervju med The Register forklarte hun også at omgangen i videoen faktisk ikke var parets første gang i en bil i bevegelse.

«Tidligere i år var jeg på biltur med kjæresten min, og han spurte om jeg ikke ville ha sex med ham mens vi kjørte. Vi syntes begge det var slemt og spøkte om å gjøre det igjen og sette det på Pornhub. [...] Noen uker senere lagde jeg en Pornhub-profil, og denne videoen var en av de første jeg laget," sa hun.

Hun utdypet også: "Jeg har prøvd autopilot før, så jeg følte meg trygg. Vi hadde imidlertid et skremmende øyeblikk da jeg traff rattet og slo av autopiloten. Jeg vil ikke anbefale det, da det er farlig."

Til tross for sin anbefaling har det siden kommet frem at det ikke burde være siste gang skuespilleren hadde sex i en Tesla. Siden da har hun endret artistnavnet sitt til 'Tesla Taylor' på Pornhub, og hun lager nå først og fremst videoer i Teslas.

Hennes profil lyder: "Tesla Taylor, tidligere kjent som Taylor Jackson [...]. Kjent for sin risikable seksuelle oppførsel mens hun kjører i Teslaer.»

Videoene ser ut til å være populære, og til og med Tesla-grunnlegger Elon Musk har indirekte kommentert Taylors første video laget i en Tesla. På Twitter skrev han: "Det viser seg at det er flere måter å bruke autopilot på enn vi forestilte oss," som Pornhubs offisielle profil svarte: "Min feil."

Les også

Den gennemsnitlige 'bandit' er formentlig kortere end du tror