Par står overfor hard kritikk: Avslørte graviditet på helt feil tidspunkt

08/09/2021 10:44

Emma Sletta

Utland
Paret valgte å snakke om graviditeten på et tidspunkt som ikke falt i god jord i det hele tatt.

En middag for en gjeng venner endte ikke som forventet i det hele tatt.

Det sier en av gjestene i et innlegg på mediet Reddit, skriver The Mirror.

Hun ble invitert til middag hos sin venn Sarah og kjæresten til vennen. Her fortalte det lykkelige paret meg at de nettopp hadde forlovet seg.

Alle gjestene var glade for paret, og samtalen om det kommende bryllupet fylte alt.

Det var imidlertid først til en av Sarahs venninne, som heter N, bestemte seg for at hun ønsket å fortelle en nyhetshistorie om seg selv.

"N fortalte meg at hun ventet en baby med mannen sin, og plutselig vendte all oppmerksomheten seg til henne, og alle begynte å gratulere henne og mannen hennes," forklarte den kvinnelige middagsgjesten og vennen til Sarah på Reddit.

«Jeg så på Sarah, som var stille, og hun så veldig opprørt ut, så jeg spurte henne om hun hadde gitt N tillatelse til å kunngjøre graviditeten sin til middag. Det gjorde hun ikke, men hun ba meg ikke bekymre meg for det. Sarahs forlovede så sint ut, men sa heller ikke noe.»

Det fikk kvinnen til å se rødt. Foran hele selskapet valgte hun å henvende seg direkte til N.

" Du har ikke fått lov til å kunngjøre graviditeten din her. Sarah og forloveden hennes har invitert oss alle og betaler for middag. Denne kvelden handler om dem ... ikke du."

"Hvis du ønsket å kunngjøre graviditeten din til en middag, burde du ha holdt den selv, men nå tar du oppmerksomheten til Sarah og forloveden hennes og ødelegger forlovelsesmiddagen deres. Du er giftig."

På dette tidspunktet lyttet alle i rommet, og en emosjonell N fikk fortelle kvinnen at hun ikke skulle snakke med en gravid kvinne slik.

– Jeg fortalte henne at hun ikke var den første kvinnen som var gravid, og at mange gravide også kunne respektere vennene sine, og alt handlet ikke om seg selv, forklarer kvinnen, og legger til at N og mannen hennes til slutt reiste seg og dro.

Den kvelden, da kvinnen var hjemme i sin egen leilighet, kom kjæresten med kritikk. Han syntes ikke det var greit å snakke slik til N, og han trodde hun hadde ødelagt natten for Sarah.

"Sarah sendte meg en beskjed etter middagen og sa takk. Jeg trengte ikke å si hva jeg gjorde, men hun var glad for at N forlot middagen, budskapet om graviditeten gjorde henne trist.

På Reddit spør kvinnen nå om det var galt av henne å nærme seg N rett foran de andre gjestene.

Det er mange delte meninger her, men flere synes det var helt greit. Det viser at hun er en ekte venn. Hva synes du?