Paret fikk 20 barn på ett år: Vil være den lykkeligste familien i verden

12/07/2021 08:32

Emma

Utland
En millionær og hans 23 år gamle kone har brukt over en million kroner på surrogatmødre det siste året for å få 20 babyer sammen.

Å få barn er absolutt den største avgjørelsen et menneske kan ta. Det er derfor mange tenker veldig nøye før de tar fatt på det livsendrende prosjektet - og forhåpentligvis har dette paret også tenkt godt.

Paret, som består av Kristina Ozturk, og hennes mann, en velstående forretningsmann ved navn Galip, kommer fra byen Batumi i Georgia, og har brukt over en million dollar og 14 måneder, og øker familien, i ekstrem grad og på en noe annen måte.

Ved hjelp av en surrogatmor er det ikke noe unormalt med, men å bruke 20 forskjellige kvinner samtidig blir ikke ofte hørt om. Dette er imidlertid akkurat det paret har gjort, og er derfor foreldre til 21 barn, etter at Kristina allerede hadde født et barn.

Oppgaven med å ta vare på 20 nyfødte høres helt umenneskelig ut, og derfor er det sannsynligvis veldig bra at Galip er en vellykket forretningsmann som har råd til å bruke ikke mindre enn nesten 600.000 kroner på 16 barnepiker som bryr seg om sine babyer døgnet rundt - skriver Daily Star.

Igjen må det sies at de nye foreldrene forhåpentligvis har tenkt gjennom situasjonen, da de nå er gode med et utrolig ansvar. Det ser imidlertid ikke ut til å skremme familien, og Kristina sier at hun godt kunne se seg selv som mor til 100 barn.

Hun fortalte Fabulous : "Jeg er ikke sikker på om vi vil være den største familien i verden, men vi planlegger definitivt å være den lykkeligste familien i verden. Jeg er med barna hele tiden og gjør alle de tingene som mødre vanligvis gjør. Den eneste forskjellen er mengden barn, sier hun, og legger til:

"Hver dag er forskjellig fra å planlegge personalplaner til å handle for familien min. Jeg kan fortelle deg en ting - mine dager er aldri kjedelige."

Duoen har imidlertid sagt at de ikke vil få flere barn i nær fremtid, da de for tiden forbereder seg på å forplikte seg og komme nær sine eksisterende barn.

Galip og Kristina sier de betalte hver surrogatmor 67.000 kroner per person. Graviditet, og barnepikene deres fikk utbetalt 3000 kroner i måneden hver. Barnepikene jobber fire dager på rad, og har deretter to fridager og bor i parets tre-etasjers herskapshus, hvor de har egne rom og kjøkken - likevel veldig lav lønn for en måneds arbeid.

Men når du har 21 barn, er det selvfølgelig også nok å bruke penger på.

Paret sier at de bruker 20 store pakker bleier hver uke og 53 kartonger melkerstatning.

Det må sies at det er litt av en utfordring familien har påtatt seg. Bare tenk, å ha 20 tenåringer i huset samtidig. Selvfølgelig blir innringeren også fylt med bursdager, men siden det ikke er mer enn 10 måneder mellom de yngste og eldste, vil det i det minste ikke være vanskelig å huske hvor gamle barna er.

 

 

 

 

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.