Paret har vært sammen siden 70-tallet: Fikk lov til å fornye løftene sine to dager før han døde

07/02/2022 08:43

Emma Sletta

Utland
Foto: Youtube
Foto: Youtube
Eddie og Patty hadde et siste ønske før Eddie forlot jorden.

En 75 år gammel kreftrammet mann, som også var smittet med koronavirus, klarte å fornye sine løfter til sitt livs kjærlighet bare to dager før sin død.

Eddie og Patty har vært sammen lenge, og selv om de har vært skilt før, ble de sammen igjen.

Og før Eddie sovnet inn, sørget sykehuspersonalet for at han kunne fornye ekteskapsløftene sine med sin store kjærlighet.

Paret knyttet bånd tilbake på 1970-tallet da de var «unge og dumme». Men etter bare et år sammen innså de at det ikke kunne fungere, og derfor skilte de seg.

Gjennom årene valgte de imidlertid å holde kontakten, noe som førte til at de ble sammen igjen for fem år siden, etter det bestemt de seg for å møtes til en matbit.

Dette skriiver  Daily Mail

Men så fikk de det forferdelige budskapet om at Eddie, som har tjenestegjort i militæret i 33 år, hadde blitt diagnostisert med kreft.

Han ble ikke lenge etter smittet med koronavirus, noe som førte til at han utviklet en dårlig lungebetennelse som landet ham på intensivavdelingen.

Til tross for sin forverrede tilstand hadde han bare en ting i tankene: hans kjærlighet Patty.

24. januar sendte han derfor en melding til sin levende kone der han spurte om hun ville gjøre ham til den heldigste mannen i verden ved å gifte seg med ham igjen - og hun sa ja.

Dessverre betydde Eddies sykdom imidlertid at de ikke fikk lov til å se hverandre, og derfor begynte de å lete etter en måte å ha et "langdistansebryllup" på.

MountainView Hospital, hvor Eddie ble innlagt, bestemte seg til slutt for å gripe inn og gjøre et unntak for den spesielle seremonien.

Personalet hadde til og med innredet rommet med blomster.

Se den hjerteskjærende videoen herunder.