Pavarotti ble skutt under gåtur: Nå advarer Veronica

04/08/2021 08:35

Emma Sletta

Utland
Veronica Boxberg Karlssons hund Pavarotti hadde tatt en kveldstur i skogen, men da hunden kom hjem, ble den alvorlig syk og ble derfor tatt med til veterinæren.

Det var imidlertid noe Veronica var veldig forvirret over, fordi Pavarotti hadde løpt løs i samme skog i 14 år og derfor kjente området.

Røntgenskanningen viste noe som ellers var helt uforventethelt ute og nkelig. Ifølge veterinæren viste bildene at Pavarotti var blitt skutt, og han måtte også formidle den triste nyheten om at livet hans ikke kunne bli reddet.

Det skriver P4 Dalarna.

Det var torsdag kveld at Pavarotti hadde tatt seg en kveldstur i skogen, hvor han ikke kom hjem som han vanligvis gjøre.

Veronica prøvde til og med å rope på ham, men han kom ikke frem.

Men til slutt sto han der i trappen og jeg tørket potene hans fordi det var dårlig vær, og fordi han var litt skitten. Så ser jeg at det var litt blod, men jeg tenkte ikke mere over det. Pavarotti oppførte seg som vanlig, men begynte å kaste opp etter en stund, sier hun til Newsner.

Det var imidlertid heller ikke noe som fikk alarmklokkene til å ringe hos Veronica, da det ikke var uvanlig at han kastet opp etter å ha vært ute i skogen.

Pavarotti ble verre

Veronica syntes imidlertid det var veldig rart at Pavarotti nektet å spise eller drikke, og derfor tok hun ham med til veterinæren, hvor de ble møtt med tre til fire timers venting.

Men da Pavarotti følte seg så ille at han ikke kunne bevege seg, tok de ham inn og fikk tatt røntgen som viste at Pavarotti hadde en kule i magen.

– Jeg sa umiddelbart at de skulle operere, men etter en skanning viste det seg at tarmene hans var fullstendig ødelagt og at livet hans ikke kunne reddes, sier hun.

Helt uffatelig

Familien er fortsatt i sjokk over den forferdelige opplevelsen, som hun har skrevet noen ord om i et innlegg på Facebook.

Hun skriver blant annet følgende om hendelsen:

"Pavarotti kom opp i hunde himmelen. Han hadde sine små skavanker, men vi forventet at han skulle henge med en stund ennå. Imidlertid endte han opp med å bli offer for noe vi aldri våget å forestille oss ville skje. Noen skjøt ham, hvilket vi kunne se i dag på røntgenskanningen hos veterinæren, som viste at han brukte en kule i magen som ødela tarmene til Pavarotti».

Hun skriver også at hendelsen er politianmeldt, og at hun mener han mest sannsynlig ble skutt med luftgevær.

" Hvis  du tror at et luftgevær er et ufarlig våpen som ikke forårsaker alvorlig skade, så tar du feil. Og hvis det ender opp på et uheldig sted på et menneske, kan det gå veldig galt. Hvis det er noen voksne som er ute og skyter eller lar ungdommene leke med våpen, er det forkastelig.» avslutter hun med.