Pedofil besvimer: Tatt med buksene nede på KFC

03/03/2021 11:10

Emma

Utland
Den pedofile mannen hadde avtalt med en 14 år gammel gutt å møtes på en fast food restaurant. Her ble han overrasket over undercover politimannen han virkelig hadde snakket med.

En pedofil mann ble fanget på kamera besvimelse fordi han innså at han hadde blitt fanget prøver å møte en "gutt".

Mannen, hvis navn er Steven Johnson, kollapset etter at han ble avslørt for å ha avtalt å møte det han trodde var en 14 år gammel gutt på en KFC restaurant i Dunstable, Bedfordshire.

Han hadde chattet frem og tilbake med "Oli" da de viste seg å være en politimann som poserte som en ung gutt som ønsket å "utforske sin seksualitet".

I det øyeblikket Johnson innså at han hadde blitt tatt med buksene nede, ble han filmet av Channel 4 for dokumentaren 'Undercover Police: Hunting Paedophiles'.

"Leter du etter moro?" Johnson skrev til politimannen, som han trodde var en 14 år gammel gutt.

"Ja, det gjør jeg, men jeg er 14. Hvis jeg er for ung for deg, er det greit," svarte 'Oli'.

Programmet viser hvordan han fortsatte å skrive med den unge gutten, selv om han hadde blitt fortalt at han var mindreårig.

Johnson skrev til og med at de bare kunne finne et rolig sted hvor det ikke var andre mennesker. I tillegg foreslo han også at de kunne engasjere seg i ulike seksuelle aktiviteter.

Til dette svarte "gutten" at han må være diskret på grunn av sin unge alder, og Johnson spurte deretter hvor de kunne møtes.

Gutten foreslo en KFC restaurant, som Johnson gikk med på, uten å vite at han nettopp hadde falt i politifellen.

Offiserer konfronterte ham mens han venter på å hente "gutten" på fast food-restaurantens parkeringsplass. Her beordret de ham til å komme seg ut av bilen slik at de kunne håndjern ham.

"Jeg kan ikke gjøre dette," tryglet han offiserene da de håndjern ham.

De ba ham roe seg ned, hvor etter som han ble tatt til en nærliggende politistasjon, hvor det ble filmet at han besvimte på gulvet.

Da offiserene endelig var i stand til å avhøre ham, satt han med ansiktet gjemt i hendene mens han gråt. Blant annet spurte de Johnson hvor gammel han trodde "gutten" var.

"Jeg antok at han var 18... Jeg trodde jeg snakket med en 18-åring," sa han med ansiktet gjemt i hendene.

Men på spørsmål om hvorfor han trodde dette, gitt at han ble fortalt at han var 14, svarte han: "Kanskje. Jeg vet ikke.""

Ifølge dokumentaren erklærte han seg skyldig i å ha arrangert møtet med «gutten» samt forsøkt seksuell kommunikasjon med et barn. Han ble dømt til to og et halvt års fengsel.

 

 

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.